PRED ODLAZAK NA PLAŽU UMOTAM KOSU 15 MINUTA U PEŠKIR Ovog leta sam poslušala savet FRIZERA i morska so i sunce mi nisu mogli ništa
Foto: Profimedia

savet

PRED ODLAZAK NA PLAŽU UMOTAM KOSU 15 MINUTA U PEŠKIR Ovog leta sam poslušala savet FRIZERA i morska so i sunce mi nisu mogli ništa

Žena -

Koliko god je sunce i morska voda dobra za naš organizam, isto tako može da veliko izlaganje suncu može da šteti vašoj kosi.

Kosa je osetljiva na UV zrake i ne smete da dozvolite da vam propadne do jeseni. Ona ne može da izgori na suncu, ali može da se osuši, da krajevi postanu ispucali i ona postaje krhka, zbog toplote, hlora, kupanja i sušenja na kose na suncu. Krajevi kose počinju da izgledaju kao slama, a boja koju imate počinje da bledi.

Čitateljka Kurira je sa nama podelila savet koji je dobila od frizera kako da donekle zaštiti svoju kosu tokom leta.

"Pre nego što odete na plažu, pokvasite kosu, namažite je maskom za kosu i 15 minuta je držite uvijenu u peškir i neispirajući masku odete na plažu. Maska, kako mi je rekao frizer, zatvori dlaku da je ne uništi so. Posle kupanja u moru, spere se kosa i stavi se krema ili kapi za kosu", napisala nam je čitateljka.

kosa, bazen
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

00:08

POSTALA MAMA I ODMAH PROMENILA IMIDŽ: Luna Đogani oduševila i sebe i druge, ovako sad izgleda njena KOSA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track