VOLEO IH JE VIŠE OD ŽIVOTA, A ONI SU MU ZARILI NOŽ U SRCE: Hteo sam da je OŽENIM, da mi rodi decu, a onda je ODMOR sve promenio!
Foto: Profimedia

muška ispovest

VOLEO IH JE VIŠE OD ŽIVOTA, A ONI SU MU ZARILI NOŽ U SRCE: Hteo sam da je OŽENIM, da mi rodi decu, a onda je ODMOR sve promenio!

Žena -

Jedan momak je želeo da ostatak života provede sa devojkom u koju je bio ludo zaljubljen.

Međutim, desile su se neke nepredviđene stvari. On je u svojoj ispovesti na Reditu ispričao šta se desilo.

par, ljubav, veza
foto: Profimedia

- Upoznavanje roditelja je jedno od najvećih iskušenja svake nove veze pa je normalno da želite da se veoma potrudite kako biste impresionirali partnerovog oca i majku. To mi je oduvek bilo jasno, to sam i ja radio. Obično svi pokušavaju da budu što uljudniji kako bi se što pre uklopili u porodičnu dinamiku, ali moja devojka je otišla predaleko.

Verovao sam da sam pronašao onu pravu, želeo da se skrasim, oženim, dobijem decu. Ona je bila divna, nismo se svađali. Posebno mi je bilo drago da se dosta trudila oko mojih roditelja. Iz ove perspektive mi je veoma neprijatno, ali sačekajte, priča se nastavlja.

srodna duša, ljubav
foto: Profimedia

Voleo sam je mnogo, kao i moji roditelji. Rešili smo da odemo na odmor. Svo četvoro. Da skratim priču, moja devojka i moj otac su spavali na tom odmoru, a ona je zatrudnela i sve je otišlo do đavola. Ostavio sam je odmah tada. Majka nije htela da čuje više za mog oca, izbacila ga je uz kuće, a ni ja nisam baš bio oduševljen njegovim postupkom. Zapravo, isčupali su mi srce oboje. Dugo mi je trebalo da se oporavim i ne znam jesam li se potpuno oporavio od te izdaje.

tuga, muškarac, depresija
foto: Profimedia

Sada sam dobro, u vezi sam sa jednom finom devojkom, idemo polako, ne želim da srljam jer prošli put sam se baš opekao. Voleo bih brak i voleo bih decu, ali mi je poverenje poljuljano. Videćemo šta će biti. Ocu nisam oprostio i nemam nikakav kontakt sa njim, kao ni sa bivšom. Ne znam da li su dobili dete, ne znam da li su zajedno još uvek. Ne znam i ne zanima me - napisao je anonimni mladić.

Poljubac, par, ljubav, veza
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

HASELHOFA SVI ZNATE IZ ČUVARA PLAŽE, DANAS SLAVI 68. ROĐENDAN: Život su mu obeležili RAZVODI, skandali, a nju sad ŠETA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track