DA SVE BUDE POTAMAN: Evo kako da na plaži gledate filmove/serije BEZ naprezanja očiju!
Foto: Promo

DA SVE BUDE POTAMAN: Evo kako da na plaži gledate filmove/serije BEZ naprezanja očiju!

Žena -

Uživanje na plaži pored kupanja nekada znači sunčanje, nekada čitanje knjige, a nekada gledanja omiljene serije, pa možda čak i nekog novog zanimljivog filma. Poprilično je nezgodno i za vid štetno da dugo gledate u maleni displej. Ne, ne morate da nosite laptop na plažu zbog ovoga, već možete da uvećate sliku sa telefona – pogledajte OVDE kako!

Sada postoji super praktični plastčni ekran, to jest nešto što uveličava sliku sa mobilnog telefona. Lagan je, lako staje u svaku torbu, a plastični ekran koji se izvlači uveličava 6X. Iza njega je postolje na koje se stavlja telefon i to može biti bilo koji model telefona. Uveličavajući plastični ekran ima 12 inči i sjajno je to što vam za njegovo korišćenje nisu potrebne ni baterije ni struja.

Gde ovaj ekran može da se kupi? Možete da ga poručite online OVDE ili, ako vam je lakše, putem telefona na broj 011/6 888 999.

hangar
foto: Promo

Osim što vama može mnogo značiti, jednako koristan može biti i klincima prilikom gledanja crtanih filmova sa telefona, bilo na plaži, bilo negde drugde. Moći će bez ometanja da prate sebi interesantan i sadržaj koji smatrate korisnim, a da to u mnogo manjoj meri smeta njihovim očima.

Ne čekajte, već poručite ovu korisnu stvarčicu odmah – ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 890 rsd.

hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track