JEDNOSTAVAN TRIK ZA SAVRŠENU FRIZURU: Evo kako da napravite neurednu PUNĐU za samo 10 SEKUNDI, potrebna vam je SAMO gumica! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/ quintymirjam

lako je

JEDNOSTAVAN TRIK ZA SAVRŠENU FRIZURU: Evo kako da napravite neurednu PUNĐU za samo 10 SEKUNDI, potrebna vam je SAMO gumica! VIDEO

Žena -

Visoke, neuredne punđe su sjajna svakodnevna frizura. One uklanjaju kosu sa lica na elegantan, ali nonšalantan način, a mogu se iskombinovati sa trakom za kosu, ukrasnom trakom ili ukosnicama.

Ipak. ponekad nam punđe mogu zadavati muke jer je nije uvek lako savršeno namestiti. Ili ćemo kosu zategnuti prečvrsto i previše je zalizati, pa će nam izgledati masnije nego što zapravo jeste, ili će punđa ispasti toliko sićušno i šiljasto što nikako nije elegantno i estetski lepo.

Srećom, na TikToku je osvanula nova tehnika koja navodno garantuje savršeno postavljenu, dovoljno neurednu punđu svaki put.

Naime, devojka u videu pokazuje kako je jednostavan pokret zgloba sve što je potrebno za savršenu punđu. Ona prvo kosu veže u visoki rep, ali umesto da gumicu zaveže do kraja, povuče je samo do pola pre nego što je uvije i prebaci kosu preko ruke te napravi idealno stilizovanu punđu. Celi postupak traje manje od 10 sekundi.

@quintymirjam

Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | ##hairtok ##messybuntutorial

♬ Beggin' - Måneskin

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:07

INTERNET GORI, FANOVI U ŠOKU! Sandra Afrika više NIJE ISTA! Uradila OVO i napravila DRASTIČNU PROMENU u izgledu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track