ONA IZGLEDA BOLJE SA 46, NEGO TI SA 26: Tiktokera priznala da ju je dečko OSTAVIO kad je video kako izgleda NJENA MAJKA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/alyssakimber

SVAKA ČAST

ONA IZGLEDA BOLJE SA 46, NEGO TI SA 26: Tiktokera priznala da ju je dečko OSTAVIO kad je video kako izgleda NJENA MAJKA! (VIDEO)

Žena -

Džesika je majka sedmoro dece, ali kada je vidite, pre biste pomislili da im je sestra.

Džesika (46) i njena kćerka Alisa (26) osvojile su pažnju korisnika društvene mreže TikTok zbog toga što liče kao da su sestre.

Naime, ova mladolika mama ima čak sedmoro dece, a mnogi joj kažu da izgleda kao da je Alisina sestra, a ne majka.

Na društvenoj mreži TikTok Alisa je jednom prilikom objavila snimak u kom je priznala da je doživela da njeni momci požudno gledaju njenu majku i zbunila mnoge kada je napisala:

- Raskinuo je sa mnom zbog moje mame.

Međutim, Alisa nije ulazila u detalje ove priče, a mnogi su joj u komentarima napisali da je to mogla i da očekuje.

- Meni je to sasvim logično, jer tvoja majka izgleda bolje sa 46, nego ti sa 26 godina - napisao je jedan čovek, a drugi je dodao da bi svako ostavio Alisu kada je video njenu mamu Džesiku.

Kako ova mlada devojka kaže, komentari je ne dotiču i ističe da je ponosna na izgled svoje majke.

- Moje sestre i ja smo ponosne na to kako mama izgleda i što se trudi da očuva svoje zdravlje i mladolikost - zaključila je Alisa.

@alyssakimber

I didn’t tell her what the caption was gonna be for this..? @jessicaenslow shop our outfits link in bio (use code TIKTOK for 15%) ##momtok ##momtoks

♬ Blank Space - Taylor Swift

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:59

LEPO JE ON ZAMISLIO: Muškarac postavio uslove koje devojka mora da ispunjava i to na aplikaciji za upoznavanje! Odmah ga ISMEJALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track