KO NE VOLI LEŠKARENJE NA PEŠČANOJ PLAŽI: Pristupačan hotel kojim ćete sigurno biti jako zadovoljni
Foto: Promo

KO NE VOLI LEŠKARENJE NA PEŠČANOJ PLAŽI: Pristupačan hotel kojim ćete sigurno biti jako zadovoljni

Žena -

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske.

Travelland
foto: Promo

Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se sretala i mešala nasleđa iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat kao spomenik kulture, kao jedan od najznačajnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Travelland
foto: Promo

Dream World Resort and Spa 5* nalazi se nedaleko od Sidea, na svega 6km udaljenosti, u mestu po imenu Evrenseki. Od aerodroma u Antaliji, udaljen je 60km, dok do centra Antalije ima 65km. Hotel se nalazi na jako dobroj lokaciji, u blizini velike stanice poznatih dolmuša, sa kojima se vrlo lako stiže do svih lokacija u blicini, ali najbrže do starog grada u Sideu, koji je u neposrednoj blizini.

Travelland
foto: Promo

Hotel poseduje svoju prekrasnu plažu sa mekim, zlatnožutim peskom, na kojoj je gostima na raspolaganju besplatno korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira, Sama plaža se nalazi na udaljenosti od 750m od hotela, ali je za goste obezbeđen šatl autobus koji do plaže, i nazad, vozi nekoliko puta na dan.

Dream World Resort and Spa 5* otvoren je 2013. godine, a poseduje 241 sobu – standardne i porodične. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tuš-kadom, terasu ili balkon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, telefon, mini bar (koji se dnevno dopunjava običnom i mineralnom vodom), fen i Wi-Fi.

Travelland
foto: Promo

Ovaj hotel predstavlja odličan izbor za porodice sa decom zbog raznovrsnih sadržaja, akva parka i fenomenalne plaže na kojoj će svako dete uživati. Najmlađi će moći da se druže i zabavljaju u mini klubu, na igralištu, u odvojenom dečijem bazenu, a za njih je predviđen i dečiji restoran, ali i dečiji meni u glavnom restoranu.

Usluga u hotelu Dream World Resort and Spa 5* je All Inclusive i podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak i večeru (samoposluživanje sa izborom više jela po hotelskim pravilima), ponoćnu čorbu, užine, sladoled, kafu i kolače, kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana, hotel raspolaže i sa tri a la carte restorana: Bolita – italijanski, Neptun – riblji i Sultan – turski, u kojima se može, jednom u toku boravka, večerati, uz prethodnu rezervaciju. Tu je i nekoliko barova, diskoteka i poslastičarnica.

Travelland
foto: Promo

Za zanimaciju i rekreaciju, za sve ukuse i uzraste ima ponešto u ovom hotelu: otvoreni bazen sa 3 tobogana, dečiji bazen, zatvoreni bazen, koji se tokm zime greje, teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, jutarnja gimnastika, yoga, pikado i naravno brojne dnevne i večernje animacije (6 puta nedeljno). Za relaksaciju je tu Spa centar, gde se bez nadoknade, gosti mogu opustiti u sauni ili turskom kupatilu.

Travelland
foto: Promo

Za ostale hotele na istoj destinaciji, možete se informisati na našem zvaničnom sajtu agencije „1A Travel“. Osim ponude za Antalijsku regiju, tamo ćete pronaći i pregršt primamljivih ponuda za Bodrum, kao i za letovanje u Egiptu. Naravno, tu je i call centar 011 655 78 00 za dodatne informacije, pitanja i rezervacije. Imajte u vidu da je moguće napraviti i online rezervaciju putem našeg sajta, a time uštedeti sebi vreme i završiti veliki posao iz svog doma.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track