DOBILA LEP POKLON ZA 18 GODINA BRAKA: Vratila se sa poslovnog puta, zatekla PRAZAN STAN bez muža koji joj je uradio GADNU stvar!
Foto: Printscreen/TikTok

strašno

DOBILA LEP POKLON ZA 18 GODINA BRAKA: Vratila se sa poslovnog puta, zatekla PRAZAN STAN bez muža koji joj je uradio GADNU stvar!

Žena -

Amerikanku Poršu Mur Rozmon (34) iz Nešvila dočekao je hladan tuš pri povratku sa poslovnog putovanja iz Las Vegasa. Ostavio je suprug nakon 18 godina braka i pritom ispraznio skoro ceo stan.

"Nakon 18 godina ovako me ostavljaš? Sve što imam sam ja, i okej sam sa tim", ispričala je Porša u videu koji je snimila za TikTok. Video je pregledan više od 1.600.000 miliona puta.

@cupoflove7

After 18 years this is how you leave me? All I have is me. I am okay with that. #rue21BeYouChallenge #lovestory #gonewrong

♬ original sound - Porsche Moore

Porša je na snimku objasnila da je bila na konvenciji pet dana u Las Vegasu, u Nevadi, kada se 7. avgusta vratila kući i otkrila da su njen suprug i većina njihovih stvari nestali.

"Ovo je moj stan nakon što sam se vratila kući iz Vegasa", rekla je u kameru i pritom pokazala dnevnu sobu i kuhinju. U sobama nije bilo nameštaja, samo hrpe njenih stvari koje su ostale.

"Moj muž je otišao. Ostavio mi je moj nakit ovdje u ovoj sobi ", nastavila je. "I, da, uzeo je sve ostalo, uključujući i neke predmete koji su pripadali samo meni."

Porša je objasnila da joj je Brajan uzeo krevet, kao i veš mašinu i sušilicu rublja, prekinuo internetsku uslugu kako više ne bi mogla da radi od kuće.

Kad je ušla u njihov prazan ormar, rekla je da je očistio sve osim njene venčanice koja je još uvek visila u torbi sa odećom.

Porshe je rekla za The Shade Room da se nije čula sa Brajanom otkad je otišao, rekavši da nije ostavio pismo ni objašnjenje. Takođe je rekla da je blokirao njen telefonski broj i stranice na društvenim mrežama kako bi se osigurao da neće moći da stupi u kontakt sa njim kad se vrati kući.

Porša je rekla da su ona i njen suprug imali problema u braku, ali nije imala pojma da planira da je napusti. Prema njenim rečima, nije mu bilo prijatno što je ona preduzetnica i dao joj je ultimatum: karijeru iz snova ili njihov brak. Međutim, napomenula je kako nikada nisu doneli nikakvu odluku o prekidu svoje veze. Rekla je da je bio jako sladak pre nego što je otišla na put, a čak su i spavali zajedno noć pre njenog leta.

Porša je objasnila da su komunicirali dok je bila na kongresu sve dok joj nije prestao slati poruke, a ona nije imala pojma da je ostavio. Rekla je da je rođak pokupio sa aerodroma i odveo kući nakon što je pomogao Brajanu da se iseli dok je nema.

"Došla sam kući, otvorila vrata i vrisnula tako glasno, sigurna sam da me je komšinica čula", prisetila se. "Plakala sam. Celi moj stan, sve je nestalo." Poša je rekla da je odmah nazvala suprugovu majku, ali je postalo jasno da je ona na strani svog sina. Dodala je kako ne planira više nikada razgovarati sa njim osim oko razvoda.

Nakon njenog intervjua za The Shade Room, sa portala su podelili odgovor nekoga za koga se veruje da je Poršin otuđeni suprug Brajan.

Prema njegovoj priči, bila je svesna da se razdvajaju, a oboje su se planirali da se isele iz stana. On tvrdi da joj je zapravo pomogao.

"Nisam hladna osoba. Učinio sam joj uslugu zapravo", rekao je Brajan.

Porša je na Instagramu podelila poruku u kojoj se zahvaljuje svima koji su joj pomogli u ovom teškom trenutku. U naslovu je naglasila da samo deli svoju stranu priče, a ljudi su "slobodni da zauzmu stranu".

"Za svaku ženu koja nije shvaćena ozbiljno, zalažem se za vas. Za žene kojima je uskraćena njihova istina, zalažem se za vas. Za žene, koje su prikazane kao "lude", stojim s vama.", zaključila je Porša.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:17

NEDA UKRADEN NIKAD ISKERNIJA! Apelovala na OBAVEZNU VAKCINACIJU: Žrtve smo NEODGOVORNIH ljudi, imamo izbor, a ne koristimo ga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track