KAKO LAKO OČISTITI ČETKICE ZA ŠMINKANJE? Ova devojka ima sjajno rešenje, a treba vam samo stara JASTUČNICA! (VIDEO)
Foto: Screenshot TikTok

leglo bakterija

KAKO LAKO OČISTITI ČETKICE ZA ŠMINKANJE? Ova devojka ima sjajno rešenje, a treba vam samo stara JASTUČNICA! (VIDEO)

Žena -

Čišćenje i održavanje četkica za šminkanje može biti prava gnjavaža, ali jedna korisnica TikToka pokazala je genijalni trik pomoću kog će vaš kozmetički pribor biti čist uz minimalan trud.

Devojka po imenu Stefani tvrdi da je sve što vam treba stara jastučnica. U videu je četkice ubacila u jastučnicu, a kako se u veš mašini ne bi izgubili, zavezala je jastučnicu na vrhu.

Potom je ubacila u mašinu i dodala malo praška za pranje. Mašinu je uključila na nežni ciklus od 30 stepeni, priznajući kako je pomalo nervozna zbog onoga što je učinila.

Kada je otvorila jastučnicu i videla četkice, otkrila je da je njena ideja zapravo upalila i oduševila se viđenim. Prbor je bio čist i mekan i nije se uništio pri pranju. Kasnije ih je ostavila da se prirodno osuše.

Njeni snimci pregledani su više od 750.000 puta i dobili su mnogo lajkova. Iako se većini korisnika TikToka svideo trik budući da ne zahteva mnogo truda, drugi su nešto skeptičniji.

"Jako želim ovo da isprobam, ali bojim se da ću uništiti četkice", jedan je od komentara.

"Ovo je dobro uraditi sa vremena na vreme, ali mislim da se na ovaj način uništava lepak u četkicama pa bi se mogli raspasti", rekla je druga TikTokerka.

četkice, trik
foto: Printscreen/TikTok

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:50

URAGANKE NAPRAVILE POMETNJU NA UŠĆU! Sanja progovorila o Damijano Davidu i da li je u kontaktu sa NJIM nakon EVROVIZIJE! KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track