POLAZAK U ŠKOLU I VRTIĆ: Ovo je sjajan način da klincima učinite zabavnijim ovaj period!
Foto: Promo

POLAZAK U ŠKOLU I VRTIĆ: Ovo je sjajan način da klincima učinite zabavnijim ovaj period!

Žena -

Polazak u školu ili momenat kada dete tek krene u vrtić je, bezobzira na gomilu zanimljivih aktivnosti i novih ljudi, za decu ipak stresan period. Oni se tada susreću sa brojnim obavezama sa kojima do sada nisu, a u susretu sa tim stvarima se neretko javlja i strah. Kako da im olakšate i učinite ovaj nov trenutak u njihovim životima lakšim i interesantnijim? Edukativni pokloni su uvek dobra ideja!

Kutija za računanje (1.290 din)

S obzirom da se najvećem broju dece matematika učini najstrašnijom i najtežom, zbog čega mnoga deca stvore otpor koji ih blokira i odmaže im da je nauče, treba im dokazati da metamatika može da bude ne samo korisna, već i tek kako zabavna. Ova kutija je prepuna šarenih brojeva koje će mališani moći da ubacuju u naznačena polja i tako kroz igru nauče osnovne matematičke operacije.

A ono što će im biti još zanimljivije je to što na zadnjem delu ima crnu tablu po kojoj mogu pisati i crtati kredom i igrati se učitelja/ice sa drugarima. Tako će još lakše savladati ne samo matematiku, već i brojne druge predmete.

U pakovanju dolaze i štapići za računanje, a na tabli se nalazi i satić-pužić sa kazaljkama koje deca samostalno okreću i tako uče da gledaju u sat. Gde ova kutija može da se kupi? Poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Set boja od 150 delova (1.690 din)

Boja nikad dosta! Deca i u školi, i u vrtiću, i kod kuće stalno nešto crtaju, slikaju i to je sjajno! To im pomaže da se izraze, da razvijaju svoju kreativnost, ali i motoriku. Kroz crtanje mogu svašta naučiti, a ono što je na vama jeste da tu aktivnost podržite i obskrbite ih bojama: drvenim, vodenim, masnim, flomasterima... Ovaj set sadrži čak 150 delova koji se nalaze u super koferčetu koje na vrhu ima ručku da dete lakše može da ga ponese. A pored boja tu su i razne druge sitnice koje mogu upotpuniti ovu dečiju aktivnost.

Gde se može poručiti ovaj set? Ili OVDE ili pozivom nas 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

LCD tabla za crtanje (1.490 din)

Još jedna zanimljiva stvar za crtanje i pisanje jeste LCD tabla po kojoj deca neograničeno mogu da crtaju i pišu iznova i iznova. Ona radi na baterije i po njoj se piše specijalnom olovkom koja ne može da se potroši. Ceo crtež se briše jednim klikom na dugmence u dnu table. Sa njom ćete uštedeti značajnu količinu papira, te samim tim pozitivno ekološki delovati.

Rok trajanja table nije ograničen, a može se poručiti po superpovoljnoj ceni ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja