POZITIVNA PROMENA PUT KA ISPUNJENOM I ZDRAVOM ŽIVOTU! Tijana Milaš će vam vratiti uspavanu energiju, a jedna STVAR je ključna
Foto: Privatna Arhiva

zaronite u dubinu svog bića

POZITIVNA PROMENA PUT KA ISPUNJENOM I ZDRAVOM ŽIVOTU! Tijana Milaš će vam vratiti uspavanu energiju, a jedna STVAR je ključna

Žena -

Ova knjiga

Tijana Milaš, personalni tretner i nutricionista, odlučila da svoje iskustvo, probleme i kočnice sa kojima sam se susretala u svom radu, kao personalni trener, prenese na papir i time pomogne u širenju svesti o zdravom načinu vežbanja, kao i samog zdravog života.

- Knjiga "Pozitivna promena" je put ka ispunjenom i zdravom životu. Misija povratka pravim životnim vrednostima i podstrek damama koje žele promeniti svoj kvalitet života.

Autorka savetuje dame da se posvete sebi i spoznaju svoju unutrašnju snagu, kao i da se bave fizičkom aktivnošću, najpre radi svog zdravlja, ne izostavljajući takođe i važnost zdravog načina ishrane.

- Ova knjiga vratiće vam uspavanu energiju, pokreće vas da ojačate telo, ali i osnažite fizičko i duhovno zdravlje.

- Prepoznavši problem i površno shvatanje ove teme, izazvalo je u meni goruću želju za istinom odbacivši vežbanje samo i radi fizičkog izgleda, dijete i brze programe kao jednu vrstu zamke u koju mnoge dame danas upadaju. U kojoj sam davno i sama bila.

Kroz delo, autorka se vodila mišlju: "Zdrav način života nije program - već misija u kojoj učestvujete celim svojim bićem"

- Svojim polaznicima savetujem da pre prvog koraka zarone u dubinu svog bića i pokrenu se za promenu prvenstveno radi svog zdravlja i svoje snage. Da odbace sve površno i isključe svaku moguću sumnju u neuspeh.

Tijala Milaš
foto: privatna arhiva

"O posebnosti žene kao jedinstvenog bića govore mnoge pesme, poeme i eseji, brojni istoriski ratovi kao i romani. O posebnosti žene govore takođe i njeni bližnji kao i njeni neumorni neprijatelji. Jaka, a u isti mah krhka. Sa urođenim potencijalom da osvoji svet, a da opet i sama bude osvojena. Sposobna da podari život, a u isto vreme da vlada. Da okupi vojsku i da je razoruža. Neumorne lepote i iste takve najdublje biti.

Skromna, a isto tako puna ambicija. Smela, a opet, nenametljiva. I nesvesna svoje snage, ipak je borbena. Ako se nađe na dnu - uspravna je. Žena. Sama po sebi ne ostavlja prostora da se slabom naziva. Ranjiva - možda, slaba - nikada..."

Tijala Milaš
foto: privatna arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

PEĆKA PATRIJARŠIJA JE STUB PRAVOSLAVLJA: Nezamislivo da neko spreči patrijarha Porfirija da se tamo ustoliči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track