MIJA JE IMALA 144 KG, NIJE MOGLA DA SE UVUČE NI U XXL: Za 3 godine je smršala 76 KG, a jela je PICU, ČOKOLADU... TRIK je u JEDNOM
Foto: Printscreen/Tik Tok

sad je ribetina

MIJA JE IMALA 144 KG, NIJE MOGLA DA SE UVUČE NI U XXL: Za 3 godine je smršala 76 KG, a jela je PICU, ČOKOLADU... TRIK je u JEDNOM

Žena -

Mija Dan, 22-godišnja Britanka, za tri godine od bucke pretvorila se u manekenku, odnosno kako su je nazvali na društvenim mrežama u ribetinu.

Ova devojka koja je imala 144 kilograma, i jedva je uspevala da se "uvuče" u XXL garderobu, bukvalno je "skinula" jednu osobu sa sebe.

Za tri godine smršala je 76 kg, a svoje putovanje od bucke do "ribetine" opisala je u kratkim video snimcima na TikToku. Kako je u video otrkrila, iza ove odluke da oslabi stoji odbijanje.

"Od devojke koju nisi hteo postala sam devojka koju ne možeš da imaš", kaže Mija u kratkom snimku koji prikazuje kako je nekada izgledala, a kako sad.

Ljudi su zapanjeni njenom transformacijom, ali ih čudi i njen jelovnik. Mada svakodnevno unosi veće količine voća i povrća, zdravih namirnica, Mija ne uskraćuje sebi ni nešto kaloričniju hranu poput slaninice i sočnih sendviča.

Ova devojka dokazuje da biti zdrav ne mora da znači da treba da jedete "dosadnu" hranu“, pa tako sebi priušti i pice i slatkiše, a između obroka često gricka keks.

Doručak je obično oko 11 sati i sastoji se od jaja na tostu ili čak hrskave slanine, uz čaj i malo čokolade.

Ručak je takođe raznovrstan - od ogromnog sendviča sa piletinom i salatom, do pakovanja griza ili paste sa kozicama.

Na pitanje kako je uspela da oslabi i pored takve hrane, Mija kaže da je drastično smanjila porcije. Uz sve to je počela redovno da vežba što joj i sada pomaže da zadrži vitak stas.

kurir.rs/wardentimes.com

Bonus video:

00:45

Aleksandra Prijović u provodu sa Lepom Brenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track