PRIPREMA JELA: Kako da precizno izmerite sastojke BEZ običnih vagica, šolja i čaša?
Foto: Promo

PRIPREMA JELA: Kako da precizno izmerite sastojke BEZ običnih vagica, šolja i čaša?

Žena -

Kada jednom pripremite dobro jelo, svaki put ćete „juriti“ taj identičan ukus. Ako ne stavite tačno onoliko sastojaka koliko ste prvi put kada je bilo dobro, teško da ćete postići da ima isti ukus. Međutim, sada vam je omogućeno precizno merenje bez obične vagice, bez merenja šoljicama, čašama... Sada možete meriti KAŠIKOM koja vam pokazuje tačnu meru – pogledajte je OVDE.

Ne postoji ništa lakše za merenje od ove kašike koja u sebi ima vagicu i displej na kom se količina može prikazati u čak 4 jedinice mere. Vrlo se jednostavno koristi: samo njom zahvatite određeni sastojak i vidite treba li još da dodate ili oduzmete. Prednost ove kašike je što možete da podesite da zapamti izmerenu težinu, pa ne morate pri dodavanju nove da pamtite sami, sabirate i oduzimate u glavi. Jako je precizna, tako da ćete svaki put svoje omiljeno jelo ili slatkiš moći da napravite baš kao poslednji put kada vam se najviše svidelo.

***Ova kašika je sada dostupna kod nas, a sada je po nižoj ceni možete kupiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar
foto: Promo

Kašika za merenje ne zauzima puno mesta i vrlo lako se održava: samo skinete njen gornji deo i operete ga. Može da meri težinu do čak 500g, a pored praškastih sastojaka poput brašna, njom možete da merite i tečnost.

***Poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track