ČUVANJE NAMIRNICA: Podesive FIOKE za frižider koje se šire/skupljaju (2 kom samo 890 rsd)!
Foto: Promo

ČUVANJE NAMIRNICA: Podesive FIOKE za frižider koje se šire/skupljaju (2 kom samo 890 rsd)!

Žena -

Dobra organizacija stvari u frižideru je važna ako želite da vam sve one budu na oku i da neka ne završi u korpi za đubre samo zato što ste je zatrpali drugim stvarima i prošao joj je rok.

Šta će vam pomoći da se najbolje organizujete? Organizeri za frižidere! (OVDE je organizovana super akcija, pa 2 komada kao sa slike mogu da se kupe po ceni jednog).

Hangar
foto: Promo

To je super stvarčica koja se stavlja u frižider i za koju se sigurno sada pitate kako će vam nešto dodatno što stavljate u njega ustvari napraviti, a ne zauzeti mesto u frižideru. Jednostavno je: zauzima ionako već neiskorišćini deo frižidera – gornji deo između dve frižiderske police! Lako se okači na postojeću policu i koristi poput fioke!

Ovi organizeri vam omogućuju da napravite za sve dovoljno mesta u frižideru, da se svakoj namirnici zna red i da ništa ne propadne. Super je što ova fiokica može da se podesi na željenu veličinu, ali i to što ima po sebi rupice koje omogućuju dotok vazduha u nju.

One se ne fiksiraju „trajno“ u frižider. One se samo kače i mogu se pomeriti ili izvaditi kad god to poželite.

Sjajno je to što se ne moraju koristiti samo u frižideru, već se mogu zakačiti i za nešto tanje stolove ili staklo kako biste tu čuvali, na primer, heftalicu, hemijske, papiriće itd.

A gde ove fioke-organizeri mogu da se kupe? OVDE je organizovana super akcija, pa 2 komada mogu da se kupe po ceni jedne. S obzirom da je akcija vremenski ograničena, požurite da je iskoristite.

Hangar
foto: Promo
Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track