MOŽETE LI DA OTKRIJETE ŠTA NA OVOJ SLICI SMRDI? Tatjana je danima trpela užasan miris u kući, a kriva je ova NAMIRNICA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

oprezno sa ovim!

MOŽETE LI DA OTKRIJETE ŠTA NA OVOJ SLICI SMRDI? Tatjana je danima trpela užasan miris u kući, a kriva je ova NAMIRNICA! (VIDEO)

Žena -

Žena je podelila sa pratiocima na TikToku problem sa kojim su se ona i njen suprug susreli u svom dom.

Tatjana Tračišina je u kratkom videu ispričala kako je kuća iz čista mira počela veoma neprijatno da se "oseća", a ni ona ni suprug nisu mogli da otkriju odakle taj iznenadni miris. Danima su tražili izvor smrada, ali bezuspešno.

"U kući nam se odjednom počeo da oseća jak smrad, a tek nakon nekoliko dana muž je konačno shvatio zašto. Poslao mi je poruku sa slikom: ‘Uoči problem... Da li vidiš šta nije u redu?'".

Da li vi možete da uočite šta bi moglo da bude krivac za smrad koji se širio kućom?

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/tik_tat

Ovaj video je brzo postao viralan,a korisnici duštvenih mreža su pokušavali da na slici pronađu "uljeza", ali bezuspešno.

Zapravo, Tatjana je slučajno u fioci u kojoj čuva kese i folije ostavila i kesicu zamrznutih ćufti. Naravno, meso se otopilo i pokvarilo, pa počelo jezivo da smrdi...

"Nedavno mi se desila slična stvar. Slučajno sam otvoren majonez umesto u frižider stavila u plakar pored frižidera"; ispričala je jedna korisnica, a druga je dodala:

"Jednom je tako automobil mog oca poprimio neprijatan miris kojem nismo mogli da otkrijemo poreklo, a ispostavilo se da je tri dana pre toga kupio piletinu i ostavio je ispod sedišta. "

Bonus video:

00:35

NOVI SAVETI DR BELOJEVIĆA: Nije za testiranje đaka, ali je za uvođenje ovog MODELA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track