ZBOG STAROG POSLA SAM PLAKALA SVAKO VEČE I JEDVA SASTAVLJALA KRAJ S KRAJEM: Monika je sada prava zvezda, zarađuje 200.000$ mesečno
Foto: Printscreen/Instagram

preokrenula život

ZBOG STAROG POSLA SAM PLAKALA SVAKO VEČE I JEDVA SASTAVLJALA KRAJ S KRAJEM: Monika je sada prava zvezda, zarađuje 200.000$ mesečno

Žena -

Monika Haldt radila je kao učiteljica i zatim dobila otkaz jer je radila još jedan posao - onaj striptizete. Međutim, taj posao ju je koštao mnogo znoja i suza. Danas masno zarađuje preko poznate erotske platforme.

Manekenka i model Monika Haldt (37) iz Švedske nedavno je dospela u javnost zbog izjave da bi sve žene trebalo da prisvoje staromodnu ulogu domaćice. Po njoj, tajna srećnog ljubavnog života je u tome da muškarci budu dominatni.

Sada je za The Sun otkrila kako je krpila kraj sa krajem kada je dolazila u Arizonu u SAD, nakon što je škola u kojoj je radila otpustila nakon što su saznali za njen sporedni posao - onaj striptizete.

Monika, koja sada zarađuje oko 200 hiljada dolara mesečno, radila je sedam dana u nedeljno kao striptizeta i svake bi noći dolazila kući "iscrpljena i uplakana".

"Nisam mogla ništa drugo da radim jer sam čekala svoju zelenu kartu", rekla je Monika. Kaže da je imala jedva novca da plati stanarinu, a kamoli za namirnice. Ističe da takvi klubovi nisu najlepše mesto za rad.

U isto vreme, Monika se suočila sa smrću svog oca pa je bila u komplikovanim odnosima sa majkom, koja nije odobravala njeno skidanje na društvenim mrežama.

Nakon nekoliko meseci života u Memfisu, preselila se u Los Anđeles, međutim i onde je teško nalazila posao. Zbog toga je patilo njeno mentalno zdravlje.

"Kad kažem da sam imala loših trenutaka, mislim da su bili stvarno grozni. Nisam imala para, živela sam na teškom mestu i nisam videla izlaz", tvrdi Monika. Suprug je znao da nije zadovoljna na poslu i uvek joj je bio podrška. Na erotsku platformu se registrovala 2016. godine.

"Osećam se blagosloveno što sam tu gde jesam", rekla je Monika i zahvalna je na toj erotskoj platformi što postoji jer je, kako kaže, spasila.

Monika je napomenula kako postoji puno ljudi koji je podržavaju i smatraju da nema ništa loše u takvom načinu života.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:33

TANKE RUKE, KOST I KOŽA, VIDE TI SE REBRA: Indi se totalno se razgolitila, a pratioci ZABRINUTI! Nije ono što je bila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track