NIJE SE POJAVIO NA DEJTU, PA SE UVREDIO: Smatra da se ona NIJE DOVOLJNO potrudila, a onda ju je pozvala njegova MAJKA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ masononthemic

ŠOK!

NIJE SE POJAVIO NA DEJTU, PA SE UVREDIO: Smatra da se ona NIJE DOVOLJNO potrudila, a onda ju je pozvala njegova MAJKA! (VIDEO)

Žena -

Radijska voditeljka Suzan Musete (40) iz Dalasa je rekla kako ju je muškarac s kojim je trebalo da izađe na dejt ostavio da sama čeka u restoranu, ali prava "ludnica" usledila je tek nakon toga.

U prvom videu na TikToku, koji je skupio više od šest miliona pregleda, Suzan je objasnila kako se mnogi potrudila oko sastanka, a sve kako bi na kraju ostala da sedi sama u restoranu.

"Odremala sam kako bih bila odmorna i sveža. Istuširala sam se. Napravila sam frizuru. Izgledala sam dobro. A, onda sam sela u restoran, a on se nikad nije pojavio. Pozvao me je dva sata kasnije kako bi me obavestio da mu je tata u bolnici. Zatim me nazvao ponovo kako bi mi rekao da je lagao, a onda mi je ostavio još pet ili šest glasovnih poruka" ispričala je.

Dodala je kako je zatim postao defenzivan dovodeći čak u pitanje njeno ponašanje. Počeo je nju da optužuje jer mu se nije javila.

"Prošlo je sat vremena i nisi mi se javila, što mislim da nije baš super. Razgovarao sam sa svojim prijateljima, a oni su rekli da je vreć trebalo da dobijem poziv od tebe. Znaš, iskreno, počinjem razmišljam o stvarima i ne znam, ako mi se ne javiš u sledećih 30 minuta, žao mi je, ali mislim da ovo jednostavno neće ići", rekao je muškarac u jednoj od glasovnih poruka.

Suzan je priznala da mu se više nikada nije javila, i kako su njegove glasovne poruke postale ljutite.

"Ostavio sam ti nekoliko poruka otvarajući ti svoje srce. Sve što tražim je povratni poziv i možemo da izađemo. Mogu jako liepo da se ponašam prema tebi. Zaista mogu. Jednostavno ne razumem devojke poput tebe. Mislio sam da si drugačija", čuje se u jednoj od poruka.

Kada je Suzan podelila njegove poruke, u sledećoj poruci joj je zaprietio "sudskim postupkom" ako nastavi da objavljuje ​​o njemu. Ali, stvari su postale zbunjujuće kad je dobila novu govornu poštu, ovaj put od njegove mame, navodno, koja je molila Suzan da njenom sinu da još jednu priliku.

"Znam da ne bi trebalo da te zovem sad, da se to mene ne tiče, ali imam običaj ponekad da pokušam da ispravim stvari", rekla je mama i dodala da ono što je učinio njen sin nije bilo u redu, insistirajući da je dobar, ljubazan momak koji zaslužuje još jednu priliku. Čak ju je i pozvala na večeru kako bi se i ona uverila u to.

Susanini pratitelji su komentarisali kako je dobro postupila jer ga nikada nije nazvala.

@masononthemic

That’s it for tonight! I’ll post the other voicemail from her tomorrow! Thanks for following and listening! I’ll try to post listener calls on Instagram! #fyp #comedy #dallastiktok #crazyvoicemailsfrombradandhismother #dallasradio #dallas

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:10

SKOCKALE SE I LUNA I MIA! Đoganijeva otišla u šetnju sa ćerkicom, pa pokazala kako obe prate MODU! PRESLATKO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track