KORISTIŠ VELIKE REČI ZA JEDNU KONOBARICU: Momak pokazao pravo lice, vređao i PONIŽAVAO devojku, a ona ga je ovako UĆUTKALA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ haleyhydee

preterao

KORISTIŠ VELIKE REČI ZA JEDNU KONOBARICU: Momak pokazao pravo lice, vređao i PONIŽAVAO devojku, a ona ga je ovako UĆUTKALA (VIDEO)

Žena -

Hejli je na TikToku objavila prepisku sa momkom, koja je nastala nakon sastanka na kojem joj se nije dopalo njegovo ponašanje.

Naime, nakon što mu je posle sastanka poslala poruku gde mu je saopštila da između njih neće ići, a on je upitao zašto, te mu je ona objasnila da joj se nije dopalo njegovo mizogino ponašanje.

"Znam da to nisi radio namerno, ali to s*anje nije šarmantno ni zabavno već duže vreme", poručila mu je.

Nakon što ju je momak upitao šta je mizogino ponašanje, devojka mu je odgovorila da sam proveri šta to znači.

"Proverio bih, da me zanima. Koristiš velike reči za jednu konobaricu".

Devojka mu je odgovorila da je mislila upravo na to.

TikTok
foto: Printscreen/tiktok

"Ne možeš da očekuješ da se dopadneš devojkama kada ih tako spuštaš i kažeš im da treba da idu u školu kuvanja".

I dalje ljut, momak odgovara da "ona gubi", a zatim nastavlja da je vređa: "Nadam se da će sledeća devojka izgledati jednako lepo kao na slikama i da će imati ličnost".

Hejli mu je odgovorila da se vidi promena u njegovom ponašanju nakon što ga je odbila i poručila mu da ima "sindrom malog muškarca".

Momak se pravdao da "samo zna koliko vredi", a zatim i dodao da je hteo da je otkači još pre večere, ali joj je ipak pružio šansu.

"Trebalo je, jer sam već nakon prvog pitanja koje si mi postavio znao da nećemo ići na drugi sastanak", poručila mu je devojka, a onda je momak, vrlo "džentlmenski" odgovorio "nema na čemu što sam potrošio novca više nego što ga ti imaš".

Na Hejline reči da "slobodno nastavi da prosipa uvrede, jer joj to dokazuje da je u pravu", muškarac joj je napisao da "može tako celog dana", zatim ju je pitao je l’ ona ne kucka poruke, pa dodao i da "žene ipak moraju da znaju svoju ulogu".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:04

NOV JEZIV TIKTOK IZAZOV DIGAO BEOGRADSKO NASELJE NA NOGE! Zabrinuti stanari ispričali bizarne detalje ovog nebezbednog trenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track