Najnovije vesti

4 ZNAKA DA VOLITE POGREŠNU OSOBU I DA GUBITE VREME: Ako vidite nešto od ovoga, bežite koliko vas NOGE NOSE!
Foto: Profimedia

pripazite

4 ZNAKA DA VOLITE POGREŠNU OSOBU I DA GUBITE VREME: Ako vidite nešto od ovoga, bežite koliko vas NOGE NOSE!

Žena

Ljubav je slepa, a kad smo zaljubljeni ne vidimo neke pogrešne stvari koje nam se nalaze ispred nosa. Ono najgore je da tek kada uhvatimo partnera u prevari ili kad nas jako povredi, shvatimo da smo zaljubljeni u pogrešnu osobu.

par, ljubav, veza
foto: Profimedia

Kako ne bismo čekali da nam se dogodi nešto "veće" da shvatimo neke stvari, ova četiri znaka ukazuju da smo možda zaljubljeni u pogrešnu osobu piše Pink Villa.

1. Stalno tražite vreme s partnerom

"Nazvaću te kasnije. Danas sam bio zauzet, sutra ćemo razgovarati. Previše sam umoran za razgovor" - ako vam sve ovo zvuči poznato, zapitajte se jeste li sa pravom osobom. Naravno, morate uzeti u obzir da osoba koju volite neće uvek biti slobodna, ali postoji tanka linija koja čini razliku. Ako ste vi taj koji neprestano traži nečije vreme, ali bez uspeha, setite se da ste i vi dragoceni, baš kao i vaše vreme, ako ne i više.

2. Nedostatak komunikacije

Iako je nedostatak komunikacije sam po sebi jasan znak, neke stvari ipak ukazuju da je veza na pragu propasti. Počinje tako što vas druga osoba neko vreme izbegava. Ako vas partner izbegava, nema o čemu pričati s vama, ne trudi se da komunicira, niti ga zanima gde ste, što ste i kako ste, vreme je da shvatite da stvari možda neće ići onako kako ste hteli. Dakle, pre nego što uložite previše svojih emocija, sednite, opustite se i razmislite je li vredno toga?

pogrešna osoba, loša veza
foto: Profimedia

3. Veza zavisi od njihovog raspoloženja

Ako razgovarate samo kad je on/ona najbolje raspoložen, velika je verovatnoća da vaša veza dugoročno neće uspeti. Stvari na takav način ne mogu dugo funkcionisati, čak ni onda kada želite. Razmislite dva puta pre nego se prepustite u potpunosti takvoj osobi.

4. Njihovi postupci ne odgovaraju njihovim rečima

Vaša bolja polovina može vas obasipati najljepšim rečima o tome koliko vas voli, koliko je zaljubljena u vas, no ako vi sledeći dan preispitujete radi njihovih dela je li to istina, imate pogrešnu osobu. Ako vidite da je partner dobar samo na rečima te sve što govori ne sprovodi u dela bilo bi dobro na vreme preispitati situaciju.

srodna duša, ljubav
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

JEDVA SAM STIGLA DO BOLNICE, PALA SAM U NESVEST! Sanja Stanković završila na INFUZIJI, otkrila šta joj se desilo!
00:43

JEDVA SAM STIGLA DO BOLNICE, PALA SAM U NESVEST! Sanja Stanković završila na INFUZIJI, otkrila šta joj se desilo!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja