SPAZIO DA NEPOZNATI ČOVEK KRIŠOM SLIKA NJEGOVU DEVOJKU: Pobesneo kad je shvatio šta se dešava, a OVO je bilo njegovo OPRAVDANJE!
Foto: Printscreen/Tik Tok

GNUSNO

SPAZIO DA NEPOZNATI ČOVEK KRIŠOM SLIKA NJEGOVU DEVOJKU: Pobesneo kad je shvatio šta se dešava, a OVO je bilo njegovo OPRAVDANJE!

Žena -

Jedan mladić spazio je u tržom centru čoveka koji je krišom snimao njegovu devojku.

Vidno iznerviran, bez oklevanja je prišao čoveku i pitao ga šta to radi. Na odgovor čoveka da "čeka nekog", reagovao je ovako:

"Dakle, misliš da je dok čekaš nekog najbolje da ubiješ vreme slikajući devojke?", viknuo je mladić i onda saznao da je čovek uspeo da uradi čak 69 slika njegove devojke u tajnosti.

@dayskae

Girls be careful out there and watch your back! This creep was taking pictures of my twin sister and it.. glad we weren’t shopping alone ?‍? ##fyp

♬ original sound - Daisy ❁

Buka je na kraju privukla i radnika koji je prišao da vidi o čemu se radi. Kada je pitao čoveka zašto je slikao devojku, ovaj mu je kratko odgovorio: "Valjda iz dosade".

Par je okačio snimak iz radnje uz poruku devojkama da se čuvaju, a snimak je do sada pregledalo preko tri miliona korisnika društvene mreže TikTok.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:22

ULOGOM LEPE LUKIĆ ODUŠEVILA SRBIJU! Mlada Olivera Bacić ima želju da UPOZNA PEVAČICU, a evo šta je rekla o svojoj ulozi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track