TERMINATOR PRAH: Jer on otpušava SVE VRSTE ODVODA najbrže i najefikasnije!
Foto: Promo

TERMINATOR PRAH: Jer on otpušava SVE VRSTE ODVODA najbrže i najefikasnije!

Žena -

Zapušen odvod može biti jako veliki problem i stvarati neprilike poput zadržavanja vode i širenja jako neprijatnih mirisa. Naročito kada je ovakvo vreme kao sada. Nekada vam je predugo i jedan dan da čekate majstora, a vrlo često vam ne bi bio ni potreban da imate TERMINATOR PRAH – pogledajte OVDE!

Terminator prah su neverovatno moćne granule koje razlažu nečistoće različitog porekla: i dlake, i ostatke od sapuna i drugih kozmetičkih proizvoda, i komadiće hrane i sl. On će ih sve „spržiti“ i biće odnete sa puštenom vodom bez zadržavanja i širenja neprijatnih mirisa koje prljavštine u odvodima mogu da izazovu.

Gde može da se koriti? U apsolutno svim odvodima:

  • U kadi i tuš kabini
  • U lavabou
  • U sudoperi
  • U WC šolji
  • U septičkoj jami

Za jedno korišćenje vam treba samo 1 čep, što je oko 40ak grama (ako procenite da je zapušenje baš veliko sipajte više)! A jedna bočica ima 268g! OVDE se u pakovanju za samo 1.490 rsd dobijaju čak 2 bočice (dakle, 536 grama ukupno), a po istoj ceni možete poručiti i telefonom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Koristi se krajnje jednostavno:

Sipate ga u odvod, prelijete sa oko litar vrele vode, a potom pričekate 10-15 min pre nego što pustite hladnu vodu. Bićete oduševljeni kako će očistiti odvod!

***Ne propustite ovu jedinstvenu priliku – poručite po super ceni prah za odvode OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.*

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track