TRIK ZA JEDNOSTAVNO OKRETANJE PALAČINKI U TIGANJU: Evo kako da izbegnete stvaranje NEREDA, uspeva i sa TOPLIM SENDVIČIMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/donnabonnana

kunjiha

TRIK ZA JEDNOSTAVNO OKRETANJE PALAČINKI U TIGANJU: Evo kako da izbegnete stvaranje NEREDA, uspeva i sa TOPLIM SENDVIČIMA! (VIDEO)

Žena -

Korisnica TikToka, Dona, oduševila je pratioce videom u kom je pokazala trik za jednostavno okretanje palačinki i toplih sendviča na tiganju.

Zajedno sa suprugom pripremala je tople sendviče sa kačkavaljem, a u trenutku kada je trebalo da se okrenu na drugu stranu, on joj je predložio super metodu koja omogućava da nema nereda, ali i da se hrana ne raspadne.

Prvo je špatulom za kuhanje izvadila sendvič iz tiganja, a zatim je zaokrenula tiganj, njome poklopila sendvič s gornje strane i okrenula ga da se prži i sa druge strane.

"Suprug je rekao da bi svi trebalo da znaju ovaj trik za jednostavnije okretanje sendviča, ali i palačinki. Uspeva svaki put bez da se hrana raspadne", rekla je Dona, a među pratiocima bilo je i onih kojima se nije dopala ova metoda.

"Šta ako je na tiganju ulje ili maslac? Sve će da iscuri", napisao je neko.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:52

DA LI STE PROBALI VLAŠKE PALAČINKE?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track