OSVETA MOJOJ ŽENI ZBOG PREVARE JE BRUTALNA: Žrtvovala je naš brak, sada ja spavam sa njenom drugaricom POLICAJKOM i nije mi žao!
Foto: Shutterstock

prevare na sve strane

OSVETA MOJOJ ŽENI ZBOG PREVARE JE BRUTALNA: Žrtvovala je naš brak, sada ja spavam sa njenom drugaricom POLICAJKOM i nije mi žao!

Žena -

- Imam strastvenu aferu sa policajkom, koja je prijateljica moje supruge. I ne osećam ni trunku griže savesti jer me supruga prošle godine prva prevarila. Zajedno smo 12 godina i imamo desetogodišnjeg sina, ali njena afera uništila je sve - napisao je jedan muškarac i zatražio savet.

prevara, afera, raskid
foto: Profimedia

Jednom dok je koristio njen mobilni, stigla je poruka od njenog ljubavnika pa je on saznao za aferu koja je trajala već mesecima. Nije znao kako da se suoči sa suprugom pa kada je sreo njenu prijateljicu koja je uvek očijukala s njim, nije se više suzdržavao. Uživa da ima aferu sa njom i oseća kao da će se tako osvetiti supruzi, ali ne zna kako to da joj otkrije.

prevara, afera, varanje, ljubavnica
foto: Profimedia

- Vaša supruga vas je prevarila, ali dve greške ne čine stvari ispravnima. Usred celog ovog haosa, tu je vaš sin, kojem dugujete da pokušate da rešite probleme. Recite ljubavnici da se morate fokusirati na brak. Pronađite miran trenutak da svojoj ženi kažete da nešto ne štima između vas i hteli biste razgovarati o tome kako najbolje možete poboljšati svoj odnos - odgovorila mu je Didri Sanders.

prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:06

ZDRAVA HRANA NIJE BLJUTAVA I NEUKUSNA! Manekenski kuvar Danijele Boračeve ostavlja bez daha: Poznati obožavaju OVE recepte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track