PREMINULA MAJKA (37) OSMORO DECE OD KORONE: Suprug otkrio da NE ZNA kako se zarazila, pa priznao da NIJE HTELA da uradi OVO (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Travis Feltner

tuga

PREMINULA MAJKA (37) OSMORO DECE OD KORONE: Suprug otkrio da NE ZNA kako se zarazila, pa priznao da NIJE HTELA da uradi OVO (FOTO)

Žena -

Amber Feltner (37), majka osmoro dece, preminula je od posledica korona virusa, a mlada žena bitku je izgubila 21. septembra, nakon što je hospitalozovana.

Suprug preminule Amber Travis Feltner objavio je na Fejsbuku osam dana pre smrti da njegova supruga teško diše i da je hospitalizovana kako bi bila priključena na respirator. Ipak, ženi se u međuvremenu klinička slika pogoršala i otkazali su joj bubrezi, te je ubrzo i preminula.

Na dan smrti, Travis je objavio porodičnu fotografiju: "Izgubili smo najbolju mamu na svetu, suprugu i prijatelja", napisao je on.

U razgovoru za "WLWT5", suprug je otkrio da Amber nije bila vakcinisana, kao i da se plašila reakcije na vakcinu. Kako je ispričao, korona virus prvo je dobila njihova ćerka (19), ali je bila dobro, ali i da mu nije jasno kako se njegova supruga zarazila, prenosi "Health Magazine".

"Ili je dobila od dece koja su donela virus iz škole ili u radnji. Nisam siguran", rekao je Travis.

Amber Feltner
foto: Printscreen/Facebook/Kenzie Feltner

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:10

SLAVLJE U DOMU MILICE TODOROVIĆ! Pevačica SKROMNO proslavila 31. rođendan, oduvala SVEĆICE, čestitke samo PRISRIŽU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track