NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA! Medicinske sestre su mi pronašle bebu u pantalonama, nisam bila svesna da se porađam! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/TLC

o, bože

NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA! Medicinske sestre su mi pronašle bebu u pantalonama, nisam bila svesna da se porađam! (VIDEO, FOTO)

Žena -

Pomalo bizarno zvuči slučaj Glinis (43) iz Velike Britanije koja tvrdi kako nije znala da je trudna sve dok medicinske sestre nisu pronašle bebu u njenim farmerkama.

nije znala da je trudna
foto: Printscreen/Youtube/TLC

O svom iskustvu je progovorila u TLC emisiji "I Didn't Know I Was Pregnant".

- Verenik Džejmson i ja nikad nismo planirali da imamo decu. Nisam koristila kontracepciju tri godine i ništa se nije dogodilo pa sam zaključila kako sam prestara i nema šanse da ću ostati trudna - ispričala je.

Kad joj je menstruacija počela da izostaje, bila je uverena da se to događa jer ulazi u menopauzu.

nije znala da je trudna
foto: Printscreen/Youtube/TLC

- Nikad se nisam osećala umorno, nisam imala bolove u leđima. Normalno sam obavljala svakodnevne zadatke. Ništa od odeće mi nije postajalo pretesno, pantalone sam normalno zakopčavala. Zapravo, nisam imala nikakve simptome trudnoće, osim što sam počela žudeti za ledom - nastavila je.

Jedne večeri, dok je pripremala obrok u kuhinji, pojavili su se jaki bolovi u stomaku.

- Imala sam osjećaj kao da me neko udario nogom. Zgrčila sam se od bolova i ubrzano disala. Mislila sam kako je najpametnije malo prileći, ali to je bila pogrešna odluka jer se kasnije nisam mogla ustati. Bolovi su se nastavili pojavljivati kako je večer odmicala, postajali su sve intenzivniji i sve češći - prisetila se.

Kući je došao njen verenik i odmah je odvezao u bolnicu.

- Nisam imala ideju šta bi moglo biti. Pomislila sam da sam nešto krivo pojela ili popila. U bolnici sam se odvukla do kupatila i videla kapi krvi. Uhvatio me paranoični strah da ću umreti - nastavila je.

Do nje su tad dotrčale medicinske sestre.

nije znala da je trudna
foto: Printscreen/Youtube/TLC

- Osetila sam kao neki mlaz tople vode među nogama i nešto je ispalo. Nisam imala pojma što se događa, ali kako je "to" skliznulo iz mene, tako je bol nestala - dodala je.

Medicinske sestre su imale što videti kad su provirile u njene pantalone - malu smežuranu devojčicu nesvesnu sveta oko sebe i načina na koji je ugledala svetlo dana.

- Doslovce sam je rodila u pantalone. Mnoštvo toga mi se tad počelo vrzmati po glavi. Nisam bila kod lekara niti imala bilo kakvu prenatalnu negu - rekla je Glinis.

nije znala da je trudna
foto: Printscreen/Youtube/TLC

Malena je pri rođenju težila 2,7 kilograma i bila je odličnog zdravlja. Nazvali su je Ejndžel.

Iako nisu planirali imati decu, Ejndžel ih je oduševila. Brzo su se snašli u ulozi roditelja.

- Pravi blagoslov je to što se nakon svega naša devojčica rodila zdrava - prokomentarisao je verenik i otac devojčice.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:47

HIT! LEPA LUKIĆ PRIČA MASNE VICEVE! Kraljica narodne muzike dovela obožavaoce DO SUZA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track