BRAT I SESTRA SNIMAJU JEDNO DRUGO U EKSPLICITNIM POZAMA: Zaradili OGROMAN NOVAC, a reakcija njihovih roditelja FRAPIRALA SVE! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/daisyy.drew

NESVAKIDAŠNJE

BRAT I SESTRA SNIMAJU JEDNO DRUGO U EKSPLICITNIM POZAMA: Zaradili OGROMAN NOVAC, a reakcija njihovih roditelja FRAPIRALA SVE! FOTO

Žena -

Dejzi Dru i Šon Ostin su brat i sestra koji su pronašli način da zarade ogroman novac, ali ono što oni rade, mnoge je ostavilo u šoku.

Naime, njih dvoje su brat i sestra koji jedno drugo snimaju za "OnlyFans".

Sve je počelo kada je Dejzi (24) ponestalo novca dok je bila na putovanju na Novom Zelandu, pa je odlučila da se oproba u ovom poslu, kojim se njen brat Šon (29) već bavio.

Njih dvoje su tada počeli da snimaju jedno drugo za ovaj sajt na kome je prisutan eksplicitni sadržaj, i dok je nekima to dovoljno šokantno, njima je mnogo šokantnije kada ih pitaju da zajedno snime eksplicitni video.

"Nema šanse da to uradimo", kaže Dejzi, koja inače ne misli da je strašno to što joj brat pomaže da napravi provokativne fotografije.

"Kada si dovoljno dugo u industriji, ništa ti više nije neprijatno ni sramotno. Plus, lakše je zbog toga što je Šon gej, tako da mi uopšte nije neprijatno da me vidi u gaćicama ili da pokažem grudi", nastavila je ona.

Kaže da joj on pomaže svojim iskrenim komentarima i time što joj kaže kada smatra da nešto nije uradila dobro, a ističe i da njemu najviše veruje, pa je zato najbolje da joj on i pomaže.

Oni ističu da im nije bilo lako da kažu roditeljima kako zarađuju, ali da su ih oboje podržali.

Inače, brat i sestra godišnje zarade tri miliona dolara, a i iz Glazgova su se preselili u London, gde žive u luksuznom stanu, prenosi "Lad Bible".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:03

GLEDAO SAM KRISTIJANA KAO OCA! Čorba progovorio o odnosu sa Golubovićem: BIO SAM MU KAO SIN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja