JA SAM DEBELA MAMA I KAŽU DA LOŠE UTIČEM NA DECU: Suz napadaju na društvenim mrežama zbog VIŠKA KILOGRAMA, a ona im ZAPUŠILA USTA
Foto: Printscreen/Tik Tok

Svaka čast

JA SAM DEBELA MAMA I KAŽU DA LOŠE UTIČEM NA DECU: Suz napadaju na društvenim mrežama zbog VIŠKA KILOGRAMA, a ona im ZAPUŠILA USTA

Žena -

Suz Gillies-Smit, influenserka i majka dva dečaka, svoje iskustvo deli na društvenim mrežama, gde je ukupno gleda preko 100.000 korisnika. Preko Tiktoka i Instagrama ona čita komentare koje dobija o sebi a tiču se njenog izgleda i viška kilograma.

- Samo zbog toga što sam očigledno debela, dobijam desetine ružnih komentara dnevno koji mi govore šta da jedem, kako da se krećem, kakvo je moje zdravlje i koliko sam debela - objašnjava ona u jednom od videa.

Suz Smit
foto: Printscreen/Tik Tok

Suz redovno objavljuje oštre komentare koje joj korisnici interneta pišu, a upućeni su njoj.

"Jesi li danas jela povrće?", "Da li vam je potreban terapeut?", "Prestani da se opravdavaš i preuzmi odgovornost za svoje telo", samo neki od komentara koje dobija.

Suz svaki put dokazuje da mišljenje hejtera na nju ne ostavlja veliki utisak. Ova influenserka sa svojim iskrenošću i smislom za humor utiče na korisnike i pomaže drugim ljudima koji imaju problema sa težinom da prihvate sebe.

Suz Smit
foto: Printscreen/Tik Tok

Međutim, ima i komentara podrške.

"Zašto su ljudi toliko zabrinuti zbog toga kako izgledate", "Oni očigledno nemaju ogledala u svojim domovima. Lepa si mama!", "Šta se desilo sa: Ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ništa da kažeš?", "Imam debelu mamu i ona je neverovatno ljudsko biće", glase komentari podrške.

kurir.rs

Bonus video:

00:28

JEDNA JE JOVANA! Isplivali snimci s rođendanske žurke: Voditeljka usijala atmosferu kad se latila MIKROFONA: Evo šta je zapevala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track