NAPILA SE VEČE PRE VENČANJA, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Umalo upropastila sopstvenu svadbu, šminkala se u automobilu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ rosieposie711

naopako

NAPILA SE VEČE PRE VENČANJA, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Umalo upropastila sopstvenu svadbu, šminkala se u automobilu! (VIDEO)

Žena -

Tiktokerka Rouzi razbila je onaj stereotip da su muškarci ti koji mogu upropaste venčanje zbog alkohola, neozbiljnog ponašanja i kašnjenja.

Naime, ona je veče pre svog velikog dana pila sa verenikom i prijateljima, ali zbog te odluke je zažalila već sledećeg jutra kada se probudila u bolnici.

Mučnine, povraćanje i infuzija zamenili su šminkanje, uživanje sa deverušama i spremanje.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/rosieposie711

"Pili smo žestinu, nismo shvatili koliko smo popili", rekla je mlada.

"Nisam mogla da prestanem da povraćam, a svi planovi za šminkanje i spremanje su propali. Doktor je rekao da ću morati da odložim venčanje jer sam strašno dehidrirana i bila mi je potrebna infuzija, ja sam rekla da imam 45 minuta za to i da moram da idem.

Sestra mi je obukla venčanicu u bolnici, šminkala sam se u automobilu i jurila u crkvu. Stigli smo baš na vreme da nam neko da bukete u ruke i gurne nas prema oltaru."

Iako je početak venčanja bio kao iz noćne more, mlada je uspela da dođe k sebi i venčanje je prošlo sasvim uredu, prenosi "The Sun".

@rosieposie711

But we still get compliments about how awesome our wedding was ?##fyp ##wedding ##disaster ##weddingfail

♬ original sound - Sarah Cothran

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

05:30

MILOŠ JE AUTOR NAJVEĆIH HITOVA NA ESTRADI! Za Kurir otkrio zašto više ne sarađuje sa Severinom i ko je sa estrade NAJZAHTEVNIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track