RAZVLAČE JE NA MREŽAMA ŠTO U 21. GODINI ČEKA 4. DETE: Trudnicu napali da neće imati od čega da živi, a ona im ovako ZAPUŠILA USTA
Foto: Printscreen/Tik Tok

drugačija

RAZVLAČE JE NA MREŽAMA ŠTO U 21. GODINI ČEKA 4. DETE: Trudnicu napali da neće imati od čega da živi, a ona im ovako ZAPUŠILA USTA

Žena -

Nedavno se Amerikanka Krista (21) u svom TikTok videu požalila kako zbog činjenice da je tako mlada već majka troje dece sa četvrtim na putu stalno nailazi na neprijatne i zlobne komentare.

Krista je ispričala da je od 2018. godine svake godine trudna pa je je u protekle tri godine rodila svoje troje dece, a za dva meseca očekuje i četvrto.

Krista
foto: Printscreen/TikTok

Iako je sa suprugom više od šest godina i sa njim u sopstvenoj kući se stara o njihovoj deci, devojka kaže kako se njena trudnoća na internetu često zlobno komentariše, pa joj je jedna Tiktokerka i nedavno poručila kako "ne bi trebalo da bude ponosna na to što je u 21. godini po četvrti put trudna". - Bez obzira na trolove jako sam uzbuđena zbog dolaska svoje "božićne bebe"! - podelila je mlada mama u svom videu i osvrnula se na one koji su pisali da s 21. godinom verovatno ni nema sa čim prehraniti svoju decu i da sigurno prima novčanu pomoć od socijalne službe.

- Nema nikakve pomoći, njihov tata ima odličan posao, a ja sam svojim izborom kući s decom - rekla je, a među negativnim se komentarima i osudama našlo i nekoliko pozitivnih reakcija žena koje su Kristi poručile da može biti ponosna na sebe.

- Imate prekrasnu porodicu, ne znam zašto svi osuđuju one koji se mladi odluče na decu - napisala je jedna žena, a druga je ispričala da i sama u 22. godini čeka svoje četvrto dete. - Ne zamaraj se s "trolovima"! - poručila joj je korisnica i iskreno čestitala na bebi.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:06

VRUĆ SNIMAK JELENE KARLEUŠE USIJAO MREŽE! JK intimne delove prekrila TRAČICAMA, muškarcima pale vilice od NJENIH OBLINA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track