BIVŠI JOJ REKAO DA JE NIKO NIKADA NEĆE VOLETI, PA REŠILA DA SE OSVETI: O njenoj transformaciji svi pričaju, promenila LIČNI OPIS!
Foto: Printscreen/TikTok/ jordanb144

zainatila se

BIVŠI JOJ REKAO DA JE NIKO NIKADA NEĆE VOLETI, PA REŠILA DA SE OSVETI: O njenoj transformaciji svi pričaju, promenila LIČNI OPIS!

Žena -

Džordan je odlučila da nakon što ju je momak prevario i ostavio, svoju energiju usmeri ka sebi, te uloži napore da postane što atraktivnija verzija sebe.

@jordanb144

My last video got taken down when it reached 1.5mil views.. here’s my transformation ##fyp ##MakeItCinematic ???

♬ original sound - JB

Naime,ona je na TikToku objavila video gde je pokazada da je promenila frizuru i boju kose, stavila filere u usne, išla na razne kozmetičke tretmane, ali je i vidno smršala nakon raskida.

Kako prenosi "The Sun", njoj je bivši momak napisao u poruci da je niko neće voleti, te je to bi okidač za ovu transformaciju.

Ova 30-godišnja žena je na TikToku objavila brojne stare fotografije, a zatim i one koje pokazuju kako sada izgleda, a mnogi su primetili da nikada nije bila lepša.

@jordanb144

When you had no time for yourself and then hit 30 it’s a whole different ball game ????✌️ ##fyp ##MakeItCinematic ##yolo ##livingmybestlife

♬ Live Your Life - T.I.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:30

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SNIMAO TRUDNU VERENICU! Aleksandra se ŠOKIRALA kada joj je ispričao vic: Ovo je OČAJNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track