DEVOJKA SMRŠALA 36 KG, ODREKLA SE JEDNE STVARI, A TO NIJE HRANA: Nijedna dijeta mi nije pomagala dok nisam uradila ovo! (FOTO)
Foto: Printscreen

PREOKRET

DEVOJKA SMRŠALA 36 KG, ODREKLA SE JEDNE STVARI, A TO NIJE HRANA: Nijedna dijeta mi nije pomagala dok nisam uradila ovo! (FOTO)

Žena -

Brenda Fin (33) iz Londona kaže da je oduvek imala višak kilograma, ali je stvar eskalirala 2016. godine, kada je vaga pokazala da ima 98 kilograma, a tada je saznala da boluje od alopecije.

Ona je smršala pametno: Rešila se 30 kilograma viška bez pritiska i mučenja

- Sećam se da sam se posle vaganja pogledala u ogledalo i pomislila: "Bože dragi, kada sam tačno postala ovolika?" - kaže Brenda, a prenosi "nypost"

Brenda je krenula na dijetu, ali ne onu uobičajenu jer kaže da je tačno znala šta je izazvalo njen višak kilograma.

- Po ceo dan bi mi na Fejsbuku iskakali recepti za sladolede, kolače, pice, reklame za sokove. Sve su to bile podsvesne poruke koje sam ja prihvatala i konstantno nešto jela. Rešila sam da izbrišem i Fejsbuk, Tviter i Instagram i tek onda sam videla neki napredak u dijeti - kaže ona.

To se desilo, kako kaže, avgusta 2020. godine.

- Bila je to tačka preokreta. Do tog trenutka, ništa mi nije pomagalo da skinem kilograme jer bih uskoro na društvenim mrežama videla sliku nekog ukusnog, kaloričnog jela i pokleknula bih. Bilo mi je teško da se isključim sa društvenih mreža, ali znala sam da mi je to jedini spas - kaže, dodajući da su kilogrami počeli da nestaju praktično odmah.

Maja ove godine, već je spala na 69 kilograma, a prošlog meseca imala je 63 kilograma. Danas ima 61 kilogram, a cilj joj je 57 kilograma i uverena je da će brzo doći do njega, samo ako se drži svoje dijete koja podrazumeva isključivanje društvenih mreža.

- Svakog dana osećam se sve bolje i bolje. Konačno se osećam živom. Dok sam imala višak kilograma, nekako sam se navikla da sam troma i usporena, izenandila sam sebe koliko zapravo mogu da budem pokretna. Najbolja odluka koju sam donela bilo je to da obrišem društvene mreže - kaže.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

RODIĆKA SNIMALA ŠIJANA BEZ MAJCE DOK ĐUSKA! Bojana čestitala Mirku rođendan, a ono što mu je poručila je sve raznežilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track