ON IMA KOSU O KAKVOJ MAŠTA SVAKA ŽENA: Zbog frizure mu se mnogi rugaju, a on je OBOŽAVA! Tvrdi da su OVE 2 STVARI KLJUČNE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

savet

ON IMA KOSU O KAKVOJ MAŠTA SVAKA ŽENA: Zbog frizure mu se mnogi rugaju, a on je OBOŽAVA! Tvrdi da su OVE 2 STVARI KLJUČNE! (FOTO)

Žena -

Pranav Biji je dvadesetšestogodišnji mladić, poreklom iz Indije, a poznat je po svojoj sjajnoj kosi i tvrdi da, kako kaže, veličanstvenu grivu, ima samo zbog dve stvari.

Naime, on je odlučio da na Instagramu deli savete za negu kose i tvrdi da ima provereni vodič za savršene vlasi.

Kako je otkrio, 2017. godine on je u potpunosti obrijao glavu, pa je poslednje četiri godine proveo puštajući pola metra dugu kosu zbog koje često privlači pažnju. Tvrdi da mu je kosa sada "duža nego ikada" i da je "apsolutno obožava", čak i kad mu se drugi rugaju.

Pranav je rekao da dobija i ružne komentare zbog svoje kose, a pojedinci ga često pitaju da li može da priušti šišanje. I pored toga, on ističe da obožava svoju kosu.

- Kada sam počeo da puštam kosu dobijao sam nepristojne komentare. U Indiji nije normalno za muškarca da ima dugu kosu, pa su me prozivali i da sam devojka - rekao je on.

Ipak, sada se ne obazire na takve komentare i svoju negovanu, dugu kosu ponosno pokazuje na društvenim mrežama. Kako kaže, ključ je u izbegavanju svih ostalih proizvoda osim šampona i regeneratora.

A kosu pere jednom nedeljno.

- Ne bi trebalo prečesto prati kosu, jer se na vašem temenu nalazi prirodno ulje koje pomaže rastu kose - tvrdi ovaj momak.

Jedino što radi svaki dan je da raščešljava svoje vlasi, a dva puta nedeljno nanosi ulje.

- Strpljenje je ključ - kaže on i dodaje da je potrebno uložiti vreme, prenosi "The Sun".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:23

AKO SE LISICA MAZI, NE PRILAZITE JOJ: To znači samo jedno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track