MUŠKARCI SADA GUBE GLAVU ZA MNOM: Nekada je ONA lomila ŽENSKA SRCA, a EVO kako je izgledala PRE OPERACIJA OD 200.000 $! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BANKROTIRALA JE

MUŠKARCI SADA GUBE GLAVU ZA MNOM: Nekada je ONA lomila ŽENSKA SRCA, a EVO kako je izgledala PRE OPERACIJA OD 200.000 $! (FOTO)

Žena -

Leksi Luks iz Los Anđelesa, koju na društvenim mrežama prati nekoliko desetina hiljada pratilaca, nekada je bila muškarac.

Naime, Leksi (35) je bila maneken, a onda je 2015. godine ušla u proces promene pola. Za devet operacija dala je 200.000 dolara zbog čega je i bankrotirala.

- Ne volim da pričam o tome, ali činjenica je da sam bankrotirala zbog tih operacija. Ne žalim ni dinara, uspela sam da se povratim, čak sam sebi juče kupila i kola - rekla je Leksi.

- Celog života maštala sam o tome da postanem žena. Muškarci sada gube glavu za mnom, toliko da mi je neprijatno. Osećam se moćnije nego ikad - nastavlja ona.

- Život pre ovoga je bio tužan. Nevinost sam izgubila tek sa 20 godina, uprkos svojim snažnim nagonima. Odgajana sam u strogoj katoličkoj porodici i stalno sam se osećala krivom zbog svoje želje za intimnim odnosima, pa sam satima posle odnosa čitala Bibliju iz osećaja krivice. I kao muškarac bila sam poželjna i mnogo je devojaka ostalo slomljenog srca jer sam ja stalno prelazila na novu devojku - rekla je Leksi za "Daily Star".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:16

LEPA LUKIĆ ĆE LIČNO BIRATI 3 GLUMICE ZA FILM O SVOM ŽIVOTU: Nikad nisam pevala o GAĆICAMA I BRUSU, zato nemam NASLEDNICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track