PLUS SAJZ MANEKENKA IMA 96 KG I STALNO JE NA METI PROZIVKI: Sada je smislila kako da se osveti hejterima da ne mogu više da ZUCNU!
Foto: Printscreen/Instagram

OSEĆA SE DOBRO U SVOJOJ KOŽI

PLUS SAJZ MANEKENKA IMA 96 KG I STALNO JE NA METI PROZIVKI: Sada je smislila kako da se osveti hejterima da ne mogu više da ZUCNU!

Žena -

Nikol Mekuri (24) ponosno pokazuje svoje bujne obline na društvenim mrežama. No dok ona misli da izgleda sjajno, neki njeni pratitelji nisu baš oduševljeni.

Nikol na Tiktoku ima više od 247.000 pratilaca, a na Instagramu više od 5.100, no neki od njih joj skoro svakodnevno šalju uvredljive poruke pune govora mržnje.

Nikol Mekuri
foto: Printscreen/Instagram

"Toliko si debela da ćeš biti mrtva pre 30. godine", "Odaješ nezdravu sliku tela", "Moraš ići u teretanu - odvratna si", "Debela osoba nikako ne bi trebalo da nosi usku haljinu" samo su neke od njih.

Nikol je otkrila da joj takvi komentari dolaze svakodnevno uz svaku njenu objavu na društvenim mrežama, a pišu ih većinom muškarci, posebno oni koji su u braku ili vezi.

No, ona je smislila originalan i učinkovit način borbe s trolovima.

"Pogledam njihove profile i onda im zapretim da ću njihovim devojkama reći kakvi su zapravo. Neki od njih mi se nakon toga izvine, a neki me nazivaju čudakom. No, to me ne dotiče previše. Još ih nisam prijavila partnerkama, ali ću to uraditi", ispričala je.

Nikol Mekuri
foto: Printscreen/Instagram

"Volim da poziram u kupaćim kostimima i seksi odeći, volim svoje telo i ponosna sam na njega. Mislim da sam seksi. Bila sam šokirana kada sam počela da dobijam mnoštvo pratilaca. Neki ljudi su divni i kažu mi da lepo izgledam", istakla je Nikol, a onda se osvrnula i na negativne komentare.

"Neki muškarci osećaju potrebu da me zlostavljaju. Jedan mladić me pratio po ulici vičući: Ti si debela devojka s Tiktoka!"

Nikole trenutno ima 96 kilograma, a počela je da se goji nakon što je njen otac Patrik (49) iznenada preminuo od srčanog udara kad je primljen u bolnicu sa problemima u želucu kad je imala samo 14 godina.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Bonus video:

04:27

ANDRIJA JE MILJENIK MLADIH NA MREŽAMA: Jutjuber na početku zarađivao 30 evra, a danas za jednu fotografiju uzme nekoliko hiljada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track