SVAKI DAN MUŽU SLAŽEM RUČAK SAT VREMENA: Poručio je da više nije KREATIVNA! Dobila je SAVET zbog kojeg treba da se ZAPITA
Foto: Printscreen/Tik Tok

nezahvalnik

SVAKI DAN MUŽU SLAŽEM RUČAK SAT VREMENA: Poručio je da više nije KREATIVNA! Dobila je SAVET zbog kojeg treba da se ZAPITA

Žena -

Liza Stejn (23) iz San Francisca kaže da svaki dan najmanje sat vremena provede slažući svom suprugu ručak za posao i aranžirajući svoje jestive kreacije, a povremeno ih pokaže i na svom TikToku, gde je prati 6 miliona pratitelja.

Iako se trudi da svaki ručak izgleda drugačije; pa različiti obroci imaju različite teme poput Dizni teme i zalogaja u obliku Miki Mausa, suprug joj je nedavno prigovorio da je 'izgubila svoju kreativnost', pa se Stejnova a pomoć obratila svojim pratiteljima.

užina, ručak
foto: Printscreen/Tik Tok

- Zamislite, muž mi je rekao da mi ručkovi već neko vreme nisu kreativni kako su nekad bili - napisala je uz svoj video u kojem mu slaže još jedan obrok.

- Više ne znam što mogu učiniti da ga iznenadim; imate li neku ideju? - pitala je, a njene su fanove zbunile pritužbe 'nezahvalnog' supruga.

- Imam, pripremi mu papire za razvod! - savetovala ju je jedna, a druga joj je poručila da mu kaže da odraste.

- Ima dece koja sama sebi spremaju ručak za školu, a on se žali na kreativnost! - rekla je, a prenosi The Sun.

kurir.rs

Bonus video:

00:30

Sara Jo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja