AKO SE OSEĆATE DOBRO U SVOJOJ KOŽI, PROŠETAJTE GRADOM OVAKO: Rešila da odgovori hejterima koji je prozivaju zbog KILOGRAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/fatfabfeminist

oseća se sjajno u svojoj koži

AKO SE OSEĆATE DOBRO U SVOJOJ KOŽI, PROŠETAJTE GRADOM OVAKO: Rešila da odgovori hejterima koji je prozivaju zbog KILOGRAMA (VIDEO)

Žena -

TikTokerka Viktorija rešila je da odgovori kritičarima koji je zbog težine upoređuju s Jabbom the Huttom, likom iz "Zvezdanih ratova", prenosi "The Sun".

@fatfabfeminist

fat fashion hackz (take a shot every time I say idc)

♬ MAMMAMIA - Måneskin

Devojku koja pršti od samopouzdanja takvi komentari ne remete, pa i dalje nosi izazovne krpice u kojima se oseća sjajno.

Na svom TikToku proziva hejtere i pozira u odeći u kojoj se najbolje oseća, uključujući s*ksi donji veš.

U jednom od poslednjih snimaka koje je objavila 21-godišnjakinja zrači samopouzdanjem dok korača ulicom u čipkastom bodiju koji je ukombinovala sa dramatičnim crnim ružem.

"Ako želite da se osećate dobro u svojoj koži, prošetajte Njujorkom u vešu, s crnim ružem na 15 stepeni", poručila je pratiocima u videu.

"Izgledaš sjajno", dobacila joj je prolaznica, a Viktorija joj je zahvalila.

@fatfabfeminist

got a bunch of snowflakes very concerned about my health in my comments

♬ original sound - Ms. V

Međutim, na TikToku je nisu dočekali tako pozitivni komentari. Neki korisnici optužili su ju da je platila prolaznici da joj uputi kompliment, dok su je drugi jednostavno nazivali pogrdnim imenima. Viktorija je poručila da takve komentatore obično blokira, a ponekad ih i prozove.

"Mislim da je važno da delite hejterske komentare, ne zato što želim empatiju, već zato što želim da ljudi razumeju kako je biti debela osoba na internetu", objasnila je.

S druge strane, brojni komentatori pohvalili su njenu pozitivnost.

"Ovo je energija koja treba celom svetu", "Volim kada žene podržavaju druge žene", "Drago mi je da vidim da je nekome prijatno u sopstvenoj koži i da prihvata svoju lepotu", pisali su.

@fatfabfeminist

@thisisnefertiti we don’t talk enough about how damaging it is to grow up fat in a fatphobic society. #fatphobia #fatliberation #haes #bopo #fat

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:48

DA LI ZNATE ŠTA JE ŠIUMICU? Mali, ali dobar u kuhinji, žene ga OBOŽAVAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track