DOSTA JOJ JE LJUBAVNIH SASTANAKA: Otkrila da je prestala da traga za ONIM PRAVIM i to iz 3 RAZLOGA, evo zašto je presekla! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/lottiehenderson1

zanimljivo

DOSTA JOJ JE LJUBAVNIH SASTANAKA: Otkrila da je prestala da traga za ONIM PRAVIM i to iz 3 RAZLOGA, evo zašto je presekla! (VIDEO)

Žena -

Britanka Šarlot kaže da se vreme izlazaka na romantične sastanke i u provod za nju završilo - jer se u tom svetu više ne snalazi.

Naime, ona je u svom TikTok videu objasnila da je sa izlascima završila jer sebe više ne vidi kako se s nekim nalazi i traga za onim 'pravim' i to iz tri razloga.

Prvi je taj što se, ističe, za razliku od mnogih, ne želi da se u isto vreme nalazi sa više kandidata.

- Ako se s nekim viđam, onda neću i dalje da tražim da li ima neko bolji - objasnila je, što po njoj danas rade svi samci.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/lottiehenderson1

To onda, kaže, više nalikuje takmičenju, nego izlasku, što nije njen stil.

- Drugo, ne uhodim potencijalne ljubavnike, iz jednostavnog razloga što sam odrasla! - rekla je u svom videu u kojem je kao treći razlog za odustajanje od dejtova objasnila da "ne igra igrice" - a misli da su takvi u manjini.

- Kod mene dobiješ ono što vidiš i nikad nećeš morati da misliš da osećam nešto prema tebi i i da li mi se sviđaš - poručila je. Danas je, kaže, malo ko tako otvoren i svi nešto glume.

- Izlasci u 2021. su mi bili noćna mora, razumem te skroz! - napisala joj je jedna korisnica u komentarima, a mnogi su se složili da su sastanci postali previše komplikovani.

- Bolje je biti sam nego u pogrešnom društvu, a ne pamtim kad sam upoznao nekog "normalnog" - dodao je jedan dečko.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:55

ĆERKA DARKA LAZIĆA S TATOM I NJEGOVOM DEVOJKOM U BRESTAČU Evo kako su se LUDO provodili! UMAZANI DO GLAVE U BLATU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track