KAD VEĆ DOĐEŠ NA PIĆE KOD MOJE ŽENE, ZOVI ME DA TI POMERIM AUTO! Muž ostavio ŠOK poruku ženinom ljubavniku pa ga nazvao BROJEM 86!
Foto: Shutterstock, Printscreen

neverovatna priča

KAD VEĆ DOĐEŠ NA PIĆE KOD MOJE ŽENE, ZOVI ME DA TI POMERIM AUTO! Muž ostavio ŠOK poruku ženinom ljubavniku pa ga nazvao BROJEM 86!

Žena -

Poruka koju je napisao muž koji se vratio kući da bi otkrio svoju ženu u krevetu sa drugim muškarcem postala je viralna u Velikoj Britaniji, ali celom svetu.

Prevara, varanje, Preljuba
foto: Profimedia

„Veoma britanska“ poruka je okarakterisana urnebesno „pasivno agresivnom“ jer je sarkastično zamolio drugog muškarca da izbegne „prljanje“ sa njegovom ženom s obzirom da nisu u otvorenoj vezi.

Poruka je podeljena na Redditu, a komentari su se samo nizali.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen Tik Tok

Ne zna se gde je ostavljena cedulja niti kada se tačno desio incident.

Poslao je poruku drugom čoveku i napisao: „Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa nekim ko je udat i da nismo u otvorenoj vezi, tako da ne bi trebalo da praviš prljavštinu sa njom".

„Ne zameram što privremeno svratite da popijete piće dok nisam tu, ali možete li me u budućnosti obavestiti da mogu da pomerim auto za vas?", muž je zaokružio poruku napisavši: "Živeli, broju 86"!

U komentarima na društvenim mrežama gde je ova poruka dospela počeo je da se vodi pravi rat.

prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

"Da li je ovo vrhunac sarkazma?!", "Gde se ovo dogodilo?!","On je budala!" "On je 86. kojeg tera od žene. Kakva budala", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track