NAKON PRVOG DEJTA ME JE PITAO DA ŽIVIMO ZAJEDNO: Ostala u šoku posle OVOG poteza, a evo kako se odao da ju je sve vreme UHODIO!
Foto: Profimedia

svi joj kažu da se skloni od njega

NAKON PRVOG DEJTA ME JE PITAO DA ŽIVIMO ZAJEDNO: Ostala u šoku posle OVOG poteza, a evo kako se odao da ju je sve vreme UHODIO!

Žena -

Muškarac je tada napravio još jedan korak, rekavši da želi da upozna njenu decu, priznao je da "uhodi" njen Fejsbuk profil, a kada je izašla na ručak s prijateljima, pozvao je restoran i platio im račun.

par, veza, dejt, prvi dejt, sastanak
foto: Profimedia

Jedna žena je ostala u šoku nakon što je otišla na dejt sa nepoznatim muškarcem koji ju je pitao da se usele zajedno nakon njihovog prvog susreta, a nedugo kasnije je počeo i da je uhodi, prenosi "Mirror".

Ona je na Reditu napisala da je pristala da izađe na dejt sa muškarcem. Naime, dok su bili na večeri, on je organizirao još tri sastanka za kasnije u toku nedleje, te je počeo da priča o rezervaciji za zimovanje.

Iako je ostala šokirana ponašanjem muškarca, ali je bila pristojna te je ostala do kraja večere i dala mu još jednu priliku, ali je on potom otkazao sve daljnje sastanke koje je planirao.

Muškarac je tada napravio još jedan korak, rekavši da želi da upozna njenu decu, priznao je da "uhodi" njen Fejsbuk profil, a onda kada je otišla na ručak sa prijateljima, nazvao je restoran i platio im račun.

par, veza, sastanak, dejt
foto: Profimedia

"Upoznala sam ovog muškarca pre dve nedelje. Nakon našeg prvog sastanka, planirao je još tri u istoj sedmici i isplanirao nešto za moj rođendan koji je za mesec dana. To je puno za mamu s punim radnim vremenom i decom kod kuće. Na kraju sam otkazala naš treći dejt iz čiste iscrpljenosti i želela da viđam svoju decu više od njega, a onda sam stvarno odustala kada je počeo da me plaši", objasnila je.

“Sledećeg jutra počeo je da mi šalje poruke govoreći mi kako je uzbuđen što će me videti te večeri. Zatim je pitao da li može da iznajmi stan od mene kako bi mogao da provodi više vremena sa mnom, a onda mi je ponudio da plati stanarinu. Ovo je muškarac kojeg poznajem dve nedelje, nikad se nismo ni poljubili, a verovatno smo proveli samo pet sati zajedno", nastavila je.

Nakon što je podelila svoju priču na Reditu, drugi korisnici su brzo komentarisali ponašanje muškarca, a mnogi su je savetovali da beži.

"Ovaj tip zvuči kao hodajuća 'crvena zastavica'. Dakle, već vreba vaš Fejsbuk? Divno - možda da obavestite svoje prijatelje unapred jer ih može kontaktirati i nastaviti da vas uhodi i uznemirava", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala:

"Ako ima vaše podatke o društvenim mrežama i druge kontakte, blokirajte ga. Ne dugujete mi objašnjenje jer će sve što kažete verojatno biti izgovor za nastavak razgovora."

veza, par, muško-žensko prijateljstvo, sastanak, dejt
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Mirror

Bonus video:

01:51

HRVATSKU VODITELJKU SVAŠTA SNAŠLO U OVOJ GODINI! Gušenje gasom u Zagrebu, smrt oca, a sad progovorila o RAZVODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track