BLIŽI SE VREME PRAZNIKA I DARIVANJA: Ovaj plišani ogrtač sa kapuljačom oduševiće svakoga!
Foto: Promo

BLIŽI SE VREME PRAZNIKA I DARIVANJA: Ovaj plišani ogrtač sa kapuljačom oduševiće svakoga!

Žena -

Nova Godina nam je sve bliža i iako većina misli da “ima vremena” za traženje poklona i kupovinu istih, istina je da ga je zapravo jako malo. U završavanju svakodnevnih obaveza vreme leti i upravo zbog toga uvek završimo sa paničnom kupovinom i jurcanjem u zadnji čas. Zašto ove godine ne bi bilo drugačije? Pripremite poklone polako, na vreme, sakrijte ih od ukućana ili osoba kojima su namenjeni i uživajte u mirnim pripremama za mnogima najveseliji period godine.

Plišani ogrtač sa kapuljačom je poklon sa kojim ne možete da omanete. Biće verni saputnik u bilo kojoj situaciji – dok kampujete, uživate u koncertu na otvorenom, izležavate se po kući… Pored nesporne toplote koju vam donosi, imaćete i pravi osećaj da je vreme praznika – napolju pada sneg, mračno je, a vi sedite ušuškani u svoj ogrtač i uživate uz dobru knjigu, film, topoli napitak… Idila, zar ne?

Hangar
foto: Promo

Ogrtač sa prednje strane ima džep koji je dovoljno velik da u njega stavite grickalice, telefon, daljinski… Dužina ogrtača je 91 cm, a širina 157 cm. Veličina je univerzalna i odgovara i muškarcima i ženama, a dostupne boje su siva, crna, crvena Iiplava.

Ne čekajte poslednji momenat i obezbedite sada ovaj divan poklon za sebe ili vama dragu osobu!

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 3.390 rsd.

* Količine su ograničene!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track