DEVOJKA NOSI KORPU J, TRPI NENSNOSAN BOL U OGROMNIM GRUDIMA: Ne može da radi, plače od muke, zbog poprsja pati skoro ceo život!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

DEVOJKA NOSI KORPU J, TRPI NENSNOSAN BOL U OGROMNIM GRUDIMA: Ne može da radi, plače od muke, zbog poprsja pati skoro ceo život!

Žena -

Šejd Njuberi (26) iz Bristola tvrdi da joj njene ogromne grudi uništavaju život budući da pati od stalnih bolova u leđima.

Mora da nosi dva grudnjaka kako bi držala grudi na mestu. Njene J korpe utiču joj na posao, budući da zbog neizdrživih bolova u leđima mora da radi dva posla na pola radnog vremena.

"Uvek u suzama idem kući zbog nesnosnih bolova. Na kraju su me zaposlili na pola radnog vremena jer mi grudi zadaju toliko boli pa ne mogu dugo da stojim i radim", objasnila je devojka.

grudi, brushalter
foto: Profimedia

Dodala je da joj je nesposobnost za rad prouzrokovala još veći stres zbog finansijske nesigurnosti.

"Moje grudi su zavladale celim mojim životom. Čini mi se kao da traćim svoju mladost", rekla je. Šejd je u 6. razredu shvatila da joj treba brusthalter, a već na početku srednje škole imala je DD korpe. Zbog velikog poprsja pati od problema sa samopouzdanjem. Kupuje osam brojeva veću odeću kako bi što bolje pokrila gornji deo tela.

"Čak i kada moja telesna težina varira, veličina mojih grudi se nikada ne menja", dodala je devojka koja zbog znojenja ima i rane.

"Imam brazde na ramenima od mesta gde mi se grudnjaci urezuju, a koža mi je uvek crvena i upaljena. To je stalna nelagoda", objasnila je Britanka.

"Grudi su mi oduzele društveni život i oduzeće mi karijeru ako se ne podvrgnem smanjenju. Ponekad dođe do točke u kojoj pomislim da ne mogu ovako dalje jer su mi preuzele celi život", dodala je očajna Šejd.

Trenutno prikuplja sredstava za smanjenje grudi i nada se da će joj operacija učiniti život ugodnijim i vratiti joj osećaj slobode.

Šejd Njuberi
foto: Printscreen/GoFundMe

Kurir.rs/Mirror

Bonus video:

00:07

BEZOBRAZNO VRUĆ KLIP! Stanija jednom rukom pridržava silikonske grudi, a drugom se snima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track