NASTAVNICA TVRDI DA JE SAMO OŽENJENI UZBUĐUJU: Obožava da dobija SKUPOCENE poklone i nije je briga ako UNIŠTI nečiji brak! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/amy.kupps93

PREKIDA ODNOS KADA POSTANU POSESIVNI

NASTAVNICA TVRDI DA JE SAMO OŽENJENI UZBUĐUJU: Obožava da dobija SKUPOCENE poklone i nije je briga ako UNIŠTI nečiji brak! (FOTO)

Žena -

Nastavnica Ejmi Kups ističe da je zanimaju isključivo oženjeni muškarci, juer smatra da je ljubavnica ta koja dobija pažnju, poklone i intimne odnose, dok slobodno živi svoj život neopterećena onim "dosadnim bračnim stvarima".

Kako prenosi "Mirror", nakon karantina, Ejmi je spremna za novu vezu. Međutim, glavni uslov za njenog potencijalnog udvarača nije voli li više pse ili mačke, koliko ima novca ili šta radi, već da mora da bude oženjen. Ova 32-godišnjakinja, koja je u prošlosti već bila ljubavnica, kaže da je to sada "jedini način na koji želi da doživi ljubav".

Pritom je nije previše briga ako usput uništi koji brak. Svoju neobičnu želju, ili čak fetiš, Ejmi opisuje:

"Oženjeni muškarci žele da popune prazninu koju imaju kod svoje sadašnje partnerke i to me jako uzbuđuje."

Takođe, kaže kako je ne zanimaju dosadne stvari koje su deo svake veze kao što su plaćanje računa ili čiji je red da baci smeće. Naime, Ejmi je jednom već bila udata i čini se kako je to iskustvo nije previše oduševilo.

U potrazi za oženjenim ljubavnikom, ona priznaje kako je najviše uzbuđuje tajnovitost nedopuštene afere.

"Doživim toliki adrenalin od saznanja da rizikuju svoj brak da bi se sreli sa mnom."

Skupoceni pokloni poput dizajnerskih torbica, nakita, skupih tretmana, joj ne smetaju. Kaže kako svojim ljubavnicima često bude i psiholog, pa im savetuje da ako je njihov brak došao do tog stadijuma da varaju, da je možda vreme da krenu dalje.

Međutim, ona nikako ne želi da bude ta sa kojom bi krenuli dalje. Ističe kako joj je najviše dragocena njena nezavisnost i činjenica da nikome ne mora da polaže račune.

Kako kaže, u trenutku kada neko postane posesivan, ona prekida odnos. Iako voli da se druži sa oženjenim muškarcima, ipak ima neka pravila i granice. Naime, muškarci i žene njenih prijatelja su strogo zabranjeni.

"Ne želim da budem uključena ni u kakve drame i sigurna sam da bi me samo osuđivali", kaže Ejmi.

Inače, Ejmi je bila udata i radila je kao nastavnica istorije, sve dok njen bivši suprug nije otkrio njen tajni život, odnosno da zarađuje i od prodaje golišavih fotografija na platfromi "OnlyFans".

Kurir.rs/A.A./Miror

Bonus video:

01:55

KUPILA PATIKE PREKO INTERNETA, PA DOŽIVELA PRAVI ŠOK! Naša sugrađanka sve uredno platila, a onda OTKRILA STRAŠNU PEVARU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track