PITBUL JOJ JE ODGRIZAO POLA LICA: Nesrećna devojka sve nade polaže u skupu i tešku plastičnu operaciju! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SPREMNA ZA NOVI OSMEH

PITBUL JOJ JE ODGRIZAO POLA LICA: Nesrećna devojka sve nade polaže u skupu i tešku plastičnu operaciju! (VIDEO, FOTO)

Žena -

Bruklin Kuri (22) je profesionalna skejterka i model, nedavno se podvrgnula kompleksnoj operaciji kako bi vratila osmeh nakon brutalnog napada psa.

Pre godinu dana napao je rođakin pitbul, a sada operacijom koja će koštati oko 400.000 dolara planira popraviti štetu na usnama i nosu, prenosi Unilad.

Devojka je početkom meseca u YouTube videu otkrila da je pronašla hirurga i da ima pomešane osećaje o skupoj operaciji.

"Uzbuđena sam zbog operacije kako bih ponovno zacelila, kao i zbog saradnje s ovim doktorom. Pomalo sam tužna što ću opet pauzirati sa svojim životom jer ću prolaziti kroz proces oporavka", objasnila je Bruklin koja je kao profesionalna skejterka jako aktivna.

Operacija je bila zakazana za 17. novembar, a Bruklin je u videu otkrila da je reč o "jako složenom zahvatu", koji uključuje otvaranje ruke kako bi se izvadila glavna arterija koja može opskrbiti krvlju novu kožu na ustima. Trebalo joj je godinu dana da pronađe pravog lekara, no priznaje da se čekanje isplatilo.

Na početku isečka objavljenog 13. novembra otkrila je što je njena devojka Kloi učinila za obeležavanje prve godišnjice napada.

"Prva godišnjica nesreće bila je 3. novembra. Moja divna devojka Kloi organizovala je najslađi piknik i nazvala ga "danom srećnih osmeha'", rekla je ona. Na pikniku su bili svi njeni prijatelji i porodica, a najgori dan je uspela pretvoriti u najbolji.

Međutim, put do oporavka neće joj biti lak. Kuri je dodala da nakon operacije uopše neće moći pomicati usta i da će joij zbog toga trebati cevčica za hranjenje. Rekla je da će verovatno snimati iz bolnice i zahvalila je pratiocima što su joj se pridružili na ovom "putovanju".

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

06:54

Milena Lazarević Popović o tajni Merime Njegomir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track