GENIJALAN TRIK ZA PODGREVANJE HRANE: Evo kako da istovremeno ugrejete 2 TANJIRA u mikrotalasnoj! Nema više čekanja! (VIDEO)
Foto: Profimedia

savet

GENIJALAN TRIK ZA PODGREVANJE HRANE: Evo kako da istovremeno ugrejete 2 TANJIRA u mikrotalasnoj! Nema više čekanja! (VIDEO)

Žena -

Korisnik TikTok podelio je sa svojim pratiocima trik kako da u mikrotalasnoj pećnici ostovremeno podgreju dva tanjira.

Kuhinja, Mikrotalasna
foto: Profimedia

Kada cela porodica planira da jede podgrijane ostatke, može da se dogoditi da korišćenje mikrotalasne potraje i da neki članovi čekaju svoj red. Ovo se posebno događa u blagdansko vrijeme, koje je i potaknulo jednog Tiktokera da smisli način za što brže podgrijavanje i to više tanjura odjednom, prenosi "The Sun".

Nakon što mu je ostalo puno hrane nakon praznične večere, podelio je sve na dva tanjira, a kako bi bili gotovi u isto vreme, na prvi je stavio jednu čašicu i sve zajedno postavio na podlogu u mikrotalasnoj pećnici. Nakon toga dodao je drugi tanjir sa hranom na vrh čašice i samo postavio minutažu za podgrevanje.

Mnogi pratitelji zahvalili su mu se na ovom triku, ali bilo je i onih koji misle da ovo nije siguran način za podgrevanja hrane jer čašica može biti nestabilna.

- Ne, vjerujte mi, radim ovo već jako dugo i nikada se ništa loše nije dogodilo - napisao je autor objave.

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

05:12

Nutricionista Ana Todorović o greškama koje ljudi prave tokom posta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track