MONIKU SU NAZIVALI PRLJAVOM I GAĐALI JOJ KUĆU JAJIMA: Govorili su da je RUŽNA, a danas zarađuje MASNO i to zbog svog IZGLEDA! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/_swedishbella_

nekada je radila kao učiteljica

MONIKU SU NAZIVALI PRLJAVOM I GAĐALI JOJ KUĆU JAJIMA: Govorili su da je RUŽNA, a danas zarađuje MASNO i to zbog svog IZGLEDA! FOTO

Žena -

Monika Huldt (37) radila je kao učiteljica i zatim dobila otkaz jer je radila još jedan posao. Naime, radila je kao striptizeta, ali s obzirom da ju je to koštalo mnogo znoja i suza, danas zarađuje prodavajući golišave fotografije preko poznate erotske platforme.

Kako je istakla u intervjuu za "Daily Star", kada je imala pet godina, iz Poljske se preselila u Švedsku, gde je proživljavala torturu. Deca su je nazivala pogrdnim imenima, a sve je otišlo dotle da su joj čak uništili kuću.

Sada, kada je srećno udata i dobro zarađuje, Monika želi da poruči ljudima koliko je važno biti ljubazan prema drugima.

- Imala sam 12 godina kada je maltretiranje od strane vršnjaka uzelo maha i događalo se svake nedelje. To je počelo kada su deca počela da imaju prve momke i devojke i ja sam želela da budem deo toga. Slali su mi papiriće na kojima su me pitali da im budem devojka, a kada bih odgovorila potvrdno, pisali bi mi da sam ružna i da su se šalili.

Monika, koja je danas veoma popularna na društvenim mrežama, kaže da je sve to bilo "užasno i ponižavajuće i dešavalo se prilično često".

Ona ističe da su je deca ismevala, jer je iz druge zemlje i nazivali su je "prljavom imigrantkinjom".

- To su uglavnom bili dečaci, ali bilo je i devojaka koje su sto radile. Uzimali su mi stvari i nisu želeli da ih vrate. To me je jako uznemiravalo. Pokušavala sam da se nasmejem tome kako ne bih izgledala glupo, ali bilo je užasno.

Monika kaže da je sve to na nju užasno uticalo, zbog čega je počinjala da izbegava obroke ili da povraća nakon jela.

- Mislila sam da ću, ako smršam, biti poželjnija i da će želeti da se druže sa mnom. Govorili su mi da sam ružna i ja sam verovala da jesam, da nikada neću naći nikoga. Jednog dana je bilo toliko užasno da sam pokušala da se ubijem. Najbolja prijateljica me je našla i odvela me u bolnicu. To je bilo zaista teško vreme u mom životu i osećala sam kao da ne mogu da verujem nikome - priča ona.

Maltretiranje nije doživljavala samo u školi, već je meta bila i njena kuća u kojoj je živela sa roditeljima, pa su joj tako gađali kuću jajima, prevrtali kante za smeće i slično.

Monika je uspela da se izvuče iz nasilja koje je doživljavala u školi, ali kaže da je to ostavilo posledice na nju. Trebalo joj je dugo da stekne samopouzdanje, zbog čega sada pokušava da podigne svest o onlajn nasilju.

- Nasilje je užasno i još uvek se dešava onlajn, ali u mnogo većoj meri. Voleli bih da se vratim unazad i mlađoj sebi kažem da će biti bolje, da ne treba da je zanima šta drugi pričaju. Mislim da me je sve kroz šta sam prošla ojačalo, ali društvene mreže su užasne. Ponekad me ’hejteri’ povrede i nekad plačem zbog toga. Čitavo ovo iskustvo me je definitivno učinilo otvorenijom i ljubaznijom, naučilo me da prihvatam druge i njihove izbore - poručila je Monika.

Kurir.rs/A.A./Daily Star

Bonus video:

03:56

NAJSKUPLJI SIR NA SVETU DOLAZI IZ SRBIJE! Mleko ove životinje ima 60 PUTA VIŠE C vitamina od kravljeg, ALI TO NIJE SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track