MOJ MUŽ ŽELI S*KS U TROJE SA NJEGOVIM BRATOM BLIZANCEM: Htela bih to, ali se MNOGO plašim jedne stvari i ne znam šta ću sad!
Ilustracija, Foto: Profimedia

au, ko bi rekao

MOJ MUŽ ŽELI S*KS U TROJE SA NJEGOVIM BRATOM BLIZANCEM: Htela bih to, ali se MNOGO plašim jedne stvari i ne znam šta ću sad!

Žena -

Jedna žena (35) obratila se Didri Sanders, savetnici za seks i veze, zbog neobične situacije u kojoj se našla.

"Moj muž želi da imamo seks u troje s njegovim bratom blizancem. Pristala bih na to, ali brinem se da bi mi suprug mogao saznati da sam se pre seksala s njegovim bratom", napisala je u pismu, a prenosi The Sun.

Jednojajčani blizanci su toliko slični da ih sopstvena majka ponekad zameni.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

"Oba brata imaju čudan smisao za humor pa ako ih ponekad zamenim, muževljev brat će se pretvarati da mi je muž. Na jednom dočeku Nove godine, poljubila sam muževog brata blizanca, misleći da se radi o mom tadašnjem vereniku. Bila sam pijana i nisam mu pogledala odeću, ali osetila sam da je nešto drugačije. Dever mi se smejao sutradan, ali nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu", objasnila je.

Jedne noći nazvao ju je dok mu je brat radio i pitao je li uživala u poljupcu, a ona mu je priznala da jeste.

"Te noći počeli smo svoju aferu i spavali zajedno dok mi je muž bio na poslu. Šest meseci kasnije moj dever se oženio i naša avantura je prestala. Međutim, žena ga je prevarila s kolegom i sada je sam već dve godine. Još uvek mi se sviđa", priznala je 35-godišnjakinja.

Ona i suprug nedavno su postali svingeri i svejedno im je hoće li spavati s muškarcem ili ženom.

"Muž je predložio da pozovemo njegovog brata na zabavu u spavaćoj sobi. Htela bih s njim nastaviti tamo gde smo stali, ali hoće li moj suprug primetiti da smo se već "upoznali"?", pita se čitateljka.

Didri je upozorila ženu da igra "opasnu igru" sa seksom utroje jer se uvek upletu emocije i neko završi povređen, a ovoga puta u kombinaciji su i bliski porodični odnosi.

"Njegov brat se pokušava snaći kao samac i mogao bi ponovno pronaći ljubav. Nemoj mu to zakomplikovati i prekini sve s njim odmah. Udala si se zato što voliš svog supruga, reci mu koliko ti znači i da ti u seksu pruža sve što ti treba", poručila je savetnica.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:55

BAJKA U DOMU JELENE KARLEUŠE: Pevačica pokazala kako je okitila kuću pred praznike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track