PUKLA SILNE PARE NA OPERACIJU POZADINE: Platila zahvate oko 36.000 $, sad prolazi kroz pakao, a razlog će vas šokirati! VIDEO
Foto: Printscreen/Tik Tok

otišla pod nož

PUKLA SILNE PARE NA OPERACIJU POZADINE: Platila zahvate oko 36.000 $, sad prolazi kroz pakao, a razlog će vas šokirati! VIDEO

Žena -

Kazumi je model za odrasle koja je godinama pokušavala da dobije savršeno telo. Ona nije mogla da dobije ono što želi prirodnim putem pa je pribegla operacijama.

@notkazumisworld

Why is it cuffing season and I’m still single

♬ Desperado Slowed - Remix - RH Music & Eduardo Luzquiños

Tako je Kazumi Skvrts, koja živi u Floridi, odlučila da ode pod nož, plativši pritom 36.000 dolara za liposukciju, povećanje grudi i podizanje zadnjice. Iako je prošlo više od mesec dana od operacije, Kazumi se trudi da ne sedi na svojoj novoj zadnjici piše britanski Daily Star.

- Od operacije nisam sela na zadnjicu. Sve radim stojeći, naučila sam da veliku i malu nuždu stojeći". A ako baš mora da sedne, svuda nosi svoj BBL jastuk (Brasilian Butt Lift jastuk, posebno oblikovan prema stražnjici od penastog materijala), pa ako ode na večeru, zadnjica joj je podržana "lebdeći" iznad jastuka. Pritisak na kukove ili stražnjicu rizikuje uništavanje masnoće presađene u zadnjicu, pa želim da vidim da li mogu da izdržim i celu godinu bez sedenja - objasnila je.

Potez se pokazao prilično unosnim, jer sada zarađuje na platformi za odrasle. - Uraditi sve ove operacije bila je najbolja stvar koju sam ikad uradila i ne žalim ni zbog čega - rekla je.

- Zaradila sam mnogo novca na OnlyFansu pre nego što sam "sredila" telo, ali sada zarađujem još više. Prešla sam od početne zarade oko 25.000 dolara mesečno i 66.000 pratilaca na 200.000 dolara mesečno, a nedavno sam dostigla zaradu od 1.5 miliona dolara - kaže.

Kazumi je objasnila da se uvek osećala nezadovoljno svojim izgledom.

- Uvek sam bila nesigurna zbog svoje kilaže i pokušavala sam sve kako bih smršala. Bila sam prilično mršava dok sam odrastala, ali kad sam napunila 19 godina, ušla sam na izbor lepote i to je bio prvi put da se moj izgled pomno promatrao. Rečeno mi je da moram da smršam i da neki delovi mog tela moraju da se promene, a kasnije sam postala puno svesnija sebe - objasnila je ova devojka.

Tako je u septembru 2020. Kazumi otišla pod nož, potrošivši 8.000 dolara za povećanje grudi. Nekoliko meseci kasnije iskeširala je dodatnih 28.000 dolara za liposukciju i podizanje stražnjice.

- Bio je to najskuplji dan u mom životu i imala sam osećaj kao da me pregazio kamion, ali vredilo je - rekla je Kazumi na kraju koja je nastavila da šokira pratioce svojim ponašanjem i klipovima na Internetu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:00

LJUBAV JE LJUBAV, MA NA KOM KONTINENTU DA SE NALAZITE! Aco Pejović zapalio masu, na koncert pevača došli iz svih krajeva Amerike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja