SVI PIŠU DA IMA SAVRŠENU KOSU, A INFLUENSERKA OTKRILA TAJNE: Evo šta sve izbegava i dlaka joj je čvrsta, SJAJNA i ne opada (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

PODELILA SA PRATIOCIMA

SVI PIŠU DA IMA SAVRŠENU KOSU, A INFLUENSERKA OTKRILA TAJNE: Evo šta sve izbegava i dlaka joj je čvrsta, SJAJNA i ne opada (VIDEO)

Žena -

Influenserka Tejlor Rouz otkrila je da, kada je reč o nezi kose, većina ljudi pravi jednu grešku.

Ona upozorava na "prečesto ili pregrubo četkanje", kao i preteranu upotrebu sredstava za stilizovanje kose. Što se češljanja tiče, preporučuje prvo "raspetljavanje", a zatim "ispiranje kose u mlakoj vodi", nanošenje četvrtine kapljice šampona i masiranje samo u koren kose, a ne do kraja niz pramenove.

@thehealthyhygge

If you’ve tried before and it didn’t work, ##6 is key for you. ? ##hairtok ##haircare ##hairtraining

♬ Originalton - NAT

Još jedan savet u koji se zaklinje je dodavanje ulja ružmarina u šampon za rast kose, kao i korišćenje ricinusovog ulja za obrve kako bi bile gušće. Prema Nacionalnoj zdravstvenoj službi, normalno je izgubiti između 50 i 100 vlasi dnevno, a možda to nećete ni primetiti.

Bolest, stres, lečenje raka, gubitak težine ili nedostatak gvožđa mogu prouzrokovati privremeni gubitak kose, ali će vam kosa ponovno izrasti. Trajni gubitak kose čest je deo starenja, ali zdravstvena služba savetuje da, ako mislite da je gubitak kose nenormalan, treba posetiti svog lekara.

Tejlor Rouz
foto: Printscreen/TikTok

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:05

SAMA ZA SEBE KAŽE DA JE RASPAD SISTEMA! Anastasija se snimila u NEOČEKIVANOM izdanju, kosa vezana, a lice bez ŠMINKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track