KAKAV UŽAS, TO JE PROBLEM O KOM SE NE PRIČA: Zbog ove BOLESTI ne može da ima S*KS sa ženom, a sve je počelo ovako, čovek je OČAJAN
Foto: Profimedia

tužna ispovest

KAKAV UŽAS, TO JE PROBLEM O KOM SE NE PRIČA: Zbog ove BOLESTI ne može da ima S*KS sa ženom, a sve je počelo ovako, čovek je OČAJAN

Žena -

Muškarac se danas bori s dugim kovidom, zbog kog se stalno oseća umorno. Objasnio je kako ima slabe erekcije i da više ne može da ima seks sa svojom ženom.

seks, par, ljubljenje
foto: Profimedia

Očajni muškarac je kovid imao prošle godine, ali posledice oseća i dan-danas. Tvrdi da mu je bolest uništila seksualni život pa se za pomoć obratio kolumnistkinji The Sun Didri Sanders.

"Imam 52 godine i bio sam u bolnici nedelju dana kada me obuzeo koronavirus. Hvala Bogu, oporavio sam se. Sada imam dugi kovid, zbog kog se stalno osećam umorno", napisao je muškarac.

Objasnio je kako ima slabe erekcije i da se više ne može seksati sa svojom ženom. Njegova supruga, koja ima 54 godine, rekla mu je da joj to ne predstavlja problem, ali on pati zbog toga. Par je u braku 15 godina i ima dvoje odrasle dece. Nekada su imali bogat seksualni život, ali sada vode ljubav jednom u mesec dana.

Online kupovina, Hangar, Unna shop, Med, Potencija, erekcija, muškarci, stres, impotencija, žena, problem, užitak
foto: Profimedia

Didri je zabrinutom čitaocu odgovorila na sledeći način.

"Istraživanja o koronavirusu i posledicama dugotrajnog kovida se nastavljaju. Postoje neki dokazi da muškarci mogu patiti od erektilne disfunkcije nakon što se zaraze virusom.

Razgovarajte sa svojim lekarom opšte prakse o uputu za urologa. I sami sebi možete pokušati pomoći vežbanjem, zdravom ishranom i gubitkom kilograma ako je potrebno, kao i promenama u načinu života kao što je smanjenje pušenja i alkohola.

Ako je polni odnos previše izazovan, vi i vaša supruga možete uživati ​​u intimnostima kroz masažu.

Seks, sex
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:11

SESTRE RODIĆ: Evo kako su se provodile kod Cece na slavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track