SESTRO SLATKA, TI GA BAŠ PRETERA! Devojka maltretira dečka na STRAŠAN način, a pravda se da je to zbog POVERENJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

au

SESTRO SLATKA, TI GA BAŠ PRETERA! Devojka maltretira dečka na STRAŠAN način, a pravda se da je to zbog POVERENJA! (VIDEO)

Žena -

Devojka na TikToku šokirala je ljude nakon što je rekla da je na FejsTajmu sa svojim dečkom svih 12 sati koliko je na poslu. Nela, koja deli zajednički TikTok profil sa svojim dečkom Hozeom, podelila je snimak koji je postao viralan za kratko vreme. Naime, ona u njemu preko FejsTajma zove svog dečka dok on pakuje kutije.

dečko devojka
foto: Printscreen/TikTok

U videu, koji je pregledan više od 7.000.000 puta, Hoze radi u skladištu Amazona, dok Nela pere suđe kod kuće. U videu je napisala: "Moj dečko mi FejsTajmuje celu svoju smenu od 12 sati", pre nego što je dodala "Ne zato što mu ne verujem, nego zato što ne verujem ženama."

@flackoandnela

Might quit my job & go work w/ him ! ? ##4u

♬ Insane - Summer Walker

Snimak je izazvao nelagodu kod mnogih ljudi, jer su je mnogi upozoravali da veza neće potrajati. "Devojko, daj mu prostora", savetovao je jedan pratilac, dok je drugi dodao: "Nadam se da je ovo šala jer je ovo malo previše."

Video je takođe podstakao ljude da upozore Nelu rekavši joj da bi zbog svega njen dečko mogao dobiti otkaz na poslu. Drugi su pokušavali saznati kako njihovi telefoni imaju dovoljno baterije da izdrže poziv. U narednim videima, devojka je najavila da će se zaposliti na istom mestu kao i njen dečko.

(Kurir.rs/A.M.)

04:21

Etnolog Jasna Jojić otkriva sve o isterivanju đavola! Mnogo je gore nego u filmovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track