UŽASNO SE NAGOJILA ZA ULOGU: Slavna glumica dobila 25 kilograma viška, mučila se da smrša, a onda krenula sa ovim REŽIMOM ISHRANE!
Foto: Profimedia

vredi probati

UŽASNO SE NAGOJILA ZA ULOGU: Slavna glumica dobila 25 kilograma viška, mučila se da smrša, a onda krenula sa ovim REŽIMOM ISHRANE!

Žena -

Glumica Šarliz Teron važi za jednu od najlepših u Holivudu. Šarliz je nekoliko puta dokazala da je pravi profesionalac kada je za potrebe uloga koje je igrala u potpunosti menjala fizički izgled, najpre za film Montrum, kada se ugojila 25 kilograma, a zatim i "Tully" za koji se ugojila 15 kilograma, jedući čips i brzu hranu.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

Teron je jednom prilikom otkrila da je u početku bilo veoma zabavno jer je mogla da jede sve ono što je godinama bilo zabranjeno, ali da je zato kasnije sve postalo mučno jer se bukvalno budila noću da jede kako bi održala kilažu.

Za razliku od iskustva nakon snimanja prvog filma, nakon transformacije za ulogu u drugom imala je teškoće da skine kilograma, zbog kako je jednom izjavila dosta sporijeg metabolizma.

- Bila sam strašno zabrinuta jer toliko dugo traje. Teže je skinuti višak u određenim godinama, ali sam ipak uspela - rekla je ona.

Glumica je otkriala da je zbog ovoga počela da pada u depresiju jer kilogrami nikako nisu spadali, ali je ostala uporna i na kraju je figuru vratila u prvobitno stanje. Njena dijeta bazirala se na dosta sirovog povrća i voća, a ponekad bi častila sebe crvenim mesom koje voli. Uz pomoć nutricioniste napravila je jelovnik koji se pokazao kao veoma delotvoran.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

Ovo je njen plan ishrane

Doručak: 50 g tunjevine, paradajz, zelena salata i dve kriške hleba s mekinjama.

Ručak: tost, riblji odrezak sa kašikom sosa od paradajza, salata od zelenog povrća s limunovim sokom, sveže voće (narandža, jabuka, banana ili tri šljive.

Večera 1: 250 g piletine na žaru, pečeni paradajz, mladi pasulj, 50 g pečuraka kuvanih u malo pileće supe, salata od zelenog povrća s limunovim sokom i jogurtom.

Večera 2: 75 g nemasnog prženog mesa u sosu, 125 g krompira, salata od kupusa i celera, sveže voće.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track